makulebe Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam. Mam pytanie. Na jakim silniku stoi ta strona lub np. https://forum.imetin.pl/ czy https://forum.umetin2.pl/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Cytat Community Forum Software by IP.Board 3.4.5Właściciel: iMetin.pl "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makulebe Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Podziękował. Szybciej odpowiedzi nigdy nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bliker Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 jaka autoreklama for na nulledzie:) Portal MMORPG - Forum MMORPG Największa społeczność graczy MMO. Wielki spis MMORPG. Boty i hacki do gier MMORPG za free na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makulebe Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 autoreklama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 IP.Board 3.4.5 Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seen88 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Coś czuję, że zaraz chłopaki zaczną wrzucać linki do swojego zaplecza na wordpressie na forum z pytaniem "Jaki to skrypt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bliker Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 W dniu 28.07.2013 o 09:41, Seen88 napisał(a): Coś czuję, że zaraz chłopaki zaczną wrzucać linki do swojego zaplecza na wordpressie na forum z pytaniem "Jaki to skrypt" i reklama wraz z liankami będzie isc do gory:P jak autor tematu jest slepy niech kupi okulary a nie pisze jaki to skrypt. Odpowiedz IPB w wersji Nulled nawet zmianek o tym w plikach nie skasował <lol2> Portal MMORPG - Forum MMORPG Największa społeczność graczy MMO. Wielki spis MMORPG. Boty i hacki do gier MMORPG za free na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opelek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 IP Board, masz przecież w stopce multikonto TheMatthew173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.