Skocz do zawartości

Lipcowe googla cięcie

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś oprócz mnie zauważył przewałkowania w serpach od 13-14 lipca ?

- powrót niektórych starych stron (sprzed paru - parenastu miesięcy) do top10

- średni spadek trafficu o 25%

- frazy na nowych stronach (nie starszych niż miesiąc/dwa) poszły w kosmos

- frazy na starych stronach robią google dance o parę - parenaście pozycji

Ktoś ma podobne symptomy ?

Czas na testy.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

faktycznie w zamieszaniu z nienaturalnymi nagle wróciły u mnie dwie strony będące w d... od baaardzo dawna. I w okolicach daty, o której pisze autor znów wyleciały. W moim przypadku bardziej to wygląda na powrót do tego co było przed akcją z powiadomieniami.

Nastał ciężki okres, najlepsze rozwiązanie na takie akcje to nie robienie nic.

Jeżeli koniecznie chcesz coś zrobić... to najlepiej idź się napić, jak widok pozycji w monitoringu w dalszym ciągu nie będzie Cię pocieszał to znaczy, że za mało wypiłeś i powinieneś napić się jeszcze..

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Nie wiem jak u Was ale u mnie stare domeny trzymają się dobrze i lekko w górę (frazy lokalne i ogólne).

e: a, i jakaś menda podpieprzyła mi starego bloga na blox.pl. Oby TOPy jej się sypnęły :aggressive:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności