Skocz do zawartości

Lipcowe googla cięcie

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

blake, o 16 lipiec 2013 - 21:48, powiedział:

i to wszystko za jedyne 300 zł netto...

O co tu chodzi?

Pewnie o to: https://www.seostatio...l-gontarek.html

Dobre. Ale nie wiem jak to skomentować ;)

Zgred wprowadza zamieszanie :) - jaki tego powód ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to jak się ktoś upił

Właśnie skończyły mi się % i jeszcze nie jestem w stanie nic napisać ;) Nie ma kto do sklepu skoczyć ;/

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na tej wiosce co siedzę od 3 tygodni raczej lipa z takimi rzeczami.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wracając do tematu - a może googielek robi porządek po ostatnim zamieszaniu? Może po ostatnich zmianach teraz zaczynają się przeliczać pozycje? Co prawda nie widać tego jak ktoś opiekuje się kilkoma domenami, ale przy większej ilości można odnieść takie wrażenie.

Co do różnicowania anchorów i tak dalej - odpal kolego np., a hrefs.com i popatrz co tam ma konkurencja, możesz się zdziwić. Google to przede wszystkim maszyna/algorytm.

Wracając do tematu - a może googielek robi porządek po ostatnim zamieszaniu? Może po ostatnich zmianach teraz zaczynają się przeliczać pozycje? Co prawda nie widać tego jak ktoś opiekuje się kilkoma domenami, ale przy większej ilości można odnieść takie wrażenie.

Co do różnicowania anchorów i tak dalej - odpal kolego np., a hrefs.com i popatrz co tam ma konkurencja, możesz się zdziwić. Google to przede wszystkim maszyna/algorytm.

Też zauważyłem dziwne powroty ale to może być tylko przejściowe. Nowy algo jest i jak na razie nie ustępuje. Coś mi sie wydaje że seo bedzie jeszcze droższe i dłuższe :)

Co do skoków pozycji może google wprowadzi w algo [random] i teraz go testują :P

SEO is dead

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności