Skocz do zawartości

Lipcowe googla cięcie

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i tak samo je zafiltruje

To po cholerę je robisz :D jak i tak wiesz, że zafiltrujesz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A jeżeli chodzi o pomoc w wyborze to na pewno nie opcja 2. 1 jest już lepsza, chociaż nie wiem czy na pewno pomoże, ja mam przetestowaną opcję 3... :) Przetestuj 1, może akurat się uda. Na kolejnych stronach kombinuj jeszcze z innymi wariacjami linkowania.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

U mnie 3 najlepsze frazy lokalne, na których zarabiam pieniądze trzymają się od dłuższego czasu na pozycjach 1, 1, 3. Ostatnia tylko w ciągu 1 tygodnia skoczyła na 2, spadła na 9 i ponownie na 3.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

To, że jedna fraza jednorazowo spadła ( a raczej monitoring w danej chwili ją złapał na niższej pozycji) nic nie znaczy. Jak wszystkie zaczynają się kołysać grubo, czyli <100 z topów to znaczy, że algorytm ją analizuje i z tego co zauważyłem masz około 48h na to żeby algorytm znalazł też "naturalne" linki w czasie tej analizy, czyli musisz działać szybko i tak, żeby się to zaindeksowało. Po prostu trzeba zneutralizować linki nienaturalne i tyle. Wtedy pozycja wraca na wcześniejsze a przeważnie idzie jeszcze wyżej.

czytając topic można dojść do wniosku, że źródło linków nie ma znaczenia, grunt by anchory były jak najbardziej naturalne czyli: nazwa firmy, nazwafirmy.pl, nazwa firmy polecam, nazwa firmy klik, tutaj, url, klik, itp.......Ogólnie masa linków skąd się da i co jakiś czas anchor pozycjonowany, by zlało się z całością i nie było tak bardzo widoczne.

Dobrze to widzę?

fajne-gry dla każdego | wrzuć materiał na-fejsa.pl | midaslex.pl - odszkodowania

@blake

Czasem takie akcje jak skoki w serpach są zwiazne właśnie z przyrostem/spadkiem linków - https://www.lexy.com.pl/blog/ocena-dokumentow.html

To co opisujesz to dobre spostrzezenie, ale imho wiaze sie z powyzszym linkiem.

@straseusz

Prozac, "na chęć życia". ;-)

U mnie 3 najlepsze frazy lokalne, na których zarabiam pieniądze trzymają się od dłuższego czasu na pozycjach 1, 1, 3. Ostatnia tylko w ciągu 1 tygodnia skoczyła na 2, spadła na 9 i ponownie na 3.

u mnie z kilkoma frazami tak samo... Lekki spadek następnie skok na top10 na jeden dzień i powrót do topu.

vsa3xj.jpg

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Socjalistyczny patriotyzm jest integralnie związany z internacjonalizmem, z utrwaleniem w świadomości społecznej poczucia ideowej jedności, przyjaźni i braterstwa ze związkiem radzieckim i innymi państwami wspólnoty socjalistycznej, z międzynarodowym ruchem komunistycznym i robotniczym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności