Skocz do zawartości

Lipcowe googla cięcie

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mozcast pokazał 105 stopni, podobno update dotyczący linków w treści, ktoś potwierdza?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Dziwne jest to wędrowanie stron w górę z kilkoma linkami ale bardzo staranną optymalizacją (nie mam na myśli przeoptymalizowania). Chyba faktycznie trzeba stawiać więcej stron i testosować różne rozwiązania. Z jedną ze stron chcę powiązać bloga branżowego i zastanawiam się właśnie czy postawić go na osobnej domenie czy na tej stronie?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Hermit, bo kazdy ma jakieś testowe, u mnie polecialy precle z linkami w tresci i strony nimi robione, robione innymi metodami przegonily te, ktore spadly;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

polecialy precle z linkami w tresci

Ale co banan ?

nie banan, filtr, z tego co mi;) sie obilo o uszy to bany beda dopiero lecialy w październiku, jak juz zbiora maksymslna ilosc domen, poki co jestem na plazy;)

Banow nie będzie... szkoda na nie zasobów ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Robbieriviera: A skąd takie info, jeśli mogę zapytać? :)

Pozwolę sobie zapytać tych, którzy mają szeroko rozumianych stron i zapleczówek dużo więcej ode mnie: czy również nie udało się Wam dostać bana powiedzmy od wiosny (nawet na grubych spamach)?

Ewentualnie, czy uważacie, że Google już teraz całkowicie odchodzi od banów (co wcale nie musi być powodem do radości - ban był przynajmniej był jasnym sygnałem, że na danej domenie jest bieda) - na rzecz flagowania domen?

Czy obserwujecie w ostatnim czasie zmianę częstości zerowania PR przez Google (potencjalnie w powiązaniu z powyższym)?

Ciekaw jestem przede wszystykim waszych obserwacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności