Skocz do zawartości

Lipcowe googla cięcie

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

@Robbieriviera: A skąd takie info, jeśli mogę zapytać? :)

Mam swoją wtyczkę, malutką ale jest ;)

Jak chcecie pewniejsze źródło, to będziecie mogli sami zapytać Kaspara na warsztatach w PL

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi wracają te domeny, które dostały powiadomienia o ręcznym jak u was? (Robiłem wymianę/przycięcie 20% linków)

Wiadomość przyszła 3 lipca, 12 lipca wysłałem prośbę i 28 lipca powoli wraca.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

rysio -> bany teraz są tylko ze spamraportów(np. jedna subdomena z 5 i reszta stoi), albo za duży dc(tnie site do 0).

Nie ma banów jak kiedyś, ale to kwestia czasu, nie mogą w miliardy indeksować i trzymać w bazie wszystkich spamów ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Chłopaki dajcie znać co konkretnie robiliście po informacji o ręcznym z 3 lipca? Ja usuwałem linki z swli, z kilku katalogów gdzie miałem site-wide z kilkoma tysiącami linków, reszte zgłosiłem do disavow tool, wysłałem już dwa rozpatrzenia i du....a :/

Chłopaki dajcie znać co konkretnie robiliście po informacji o ręcznym z 3 lipca? Ja usuwałem linki z swli, z kilku katalogów gdzie miałem site-wide z kilkoma tysiącami linków, reszte zgłosiłem do disavow tool, wysłałem już dwa rozpatrzenia i du....a :/

... i bardzo dobrze :)

P.S. Mógłbyś przynajmniej publicznie nie pisać takich rzeczy ... żal po prostu ...

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

reszte zgłosiłem do disavow tool,

Najlepiej zrobić tak: harverestujesz jakimś softem wszytko dla zapytania: "inurl:.pl"

Następnie wklejasz to w disavow i wysyłasz.

Nie ma szans żeby nie rozpatrzyli pozytywnie...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

... i bardzo dobrze :)

P.S. Mógłbyś przynajmniej publicznie nie pisać takich rzeczy ... żal po prostu ...

Nie kumam o co Ci chodzi ? :)

No i w tym też problem, weź się bracie za inną robotę, z pewnością pójdzie lepiej ...

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

W związku ze zmianami jakie wprowadza gugel, odpuszczam trochę praclowanie (trochę się cykam bo nie jestem bardzo doświadczony) i zaczynam robić małe (ok 10-20 podstron) stronki zapleczowe (domeny, web2, kanały na yt z tematycznymi filmikami i gdzie się da) i mocno różnicuje anchory i miejsca do których lecą linki. Bardziej stanowczo będę linkował zaplecze.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

A czy ja powiedziałem, że teksty będą synonimizowane. Będę pisał o branży, którą doskonale znam więc nie ma potrzeby abym mieszał swoje teksty. Nie jestem pozycjonerem zawodowym. Pozycjonuje własne projekty i na nich się uczę. Ty Mistrzem SEO nie stałeś się z dnia na dzień i na pewno uczyłeś się wiele miesięcy albo i lat aby ogarnąć podstawy tematu. Myślę, że nie masz żadnych powodów aby się wymądrzać.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności