Skocz do zawartości

Lipcowe googla cięcie

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Strucel - ja tylko zartowalem.... A teraz CI pomogę :

Nie wiem jakiego kalibru frazy robisz, ale po co Ci zaplecze i małe stronki ?

Rusz głową, znajdz 50-100 fajnych miejscowek, gdzie za darmo umiescisz linka, ktorego bedziesz mogl pieknie oblac tekstem. Kase ktora wydalbys na domeny / teksty/ hosting przeznacz na wykupienie blastów / precli / swl w te miejscowki.. Bedziesz mial 100 linkow, z roznych domen, roznych C-klas adresowych, bedzie to zdecydowanie naturalniej wygladac i mniej kosztować:)

EOT.

- medytacje i wydawanie jednostajnego dźwięku powodują, że strony nie skaczą

- jak się wypije 0,7 przez nogę to następuje penguin rollback

- a w przypadku pandy trzeba wypić tequile z piersi mających dokładnie 26 lat, 6 miesięcy i 6 dni; to trochę ciężki zadanie, dlatego tak trudno o recovery

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Szukam takich miejsc i znajduję. Ale chciałbym mieć też coś własnego. Swla to na zapleczówki bym puścił - ale muszę się najpierw nauczyć jak używać by kuku sobie nie zrobić ;) Frazy mam średnie i puki co jestem w topach. Z jednej strony nie chcę zepsuć, ale z drugiej strony chcę dalej linkować by nie stracić pozycji, a wręcz ja umocnić. Dlatego chcę odpuścić publiczne bazy i zrobić kilka stron zaplecza na różnych IP i powpuszczać tam po kilka linków.

Co do modlitwy, to stosuję, i od czasu do czasu pomaga.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

... i bardzo dobrze :)

P.S. Mógłbyś przynajmniej publicznie nie pisać takich rzeczy ... żal po prostu ...

Nie kumam o co Ci chodzi ? :)

No i w tym też problem, weź się bracie za inną robotę, z pewnością pójdzie lepiej ...

No i dalej nie kumam o co Ci chodzi? Może napisz coś sensownego jak już bardzo chcesz coś napisać zamiast rzucać teksty typu "... i bardzo dobrze" albo "...żal po prostu" czy "weź się bracie za inną robotę". Zgrywasz mądrego a nic sensownego nie masz do powiedzenia...

No i dalej nie kumam o co Ci chodzi? Może napisz coś sensownego jak już bardzo chcesz coś napisać zamiast rzucać teksty typu "... i bardzo dobrze" albo "...żal po prostu" czy "weź się bracie za inną robotę". Zgrywasz mądrego a nic sensownego nie masz do powiedzenia...

A co sensownego można napisać komuś kto p**** takie farmazony?

Najpierw nawalasz(Ty i Tobie podobni) czym popadnie, kupujesz co popadnie, wszystkie grupy precli, katalogów, blasy srasty, swle a później jedyne wyjście wrzucić wszystko do narzędzi dla podpierralaczy...

Nie umiesz czegoś używać to tego nie rób. Jak widzisz nawet disavow to nie narzędzie, którym zgłosisz wszystko i będzie zielono.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

a skąd wiesz czym nawalam? powiem Ci czym "nawalałem" na tą domenę: katalogi i precle z jednej grupy (od znanego w świecie SEO pana na K., precle w ilości 1/3 jego wszystkich precli), linki na forach, polskie blogi, linki z swl'i. Wszystko z umiarem, żadnych blastów itp. itd. żadnych darmowych katalogów. I co, że źle? Dostałem filtr to chyba robie wszystko żeby z niego wyjść prawda? Skąd mam wiedzieć które linki są nienaturalne? Wg. polityki google'a wszystkie. Sorry ale nie da się od tak usunąć wszystkich linków z neta z różnych źródeł. Dlatego użyłem disavow tool. Wg. Ciebie powinienem olać sprawę, olać domenę, byle tylko nie podp....alać pewnej grupy precli i katalogów? Po 1. lista katalogów dostępna jest na praktycznie każdej stronie internetowej grupy katalogów więc co to niby dla google'a za tajemnica? Wystarczyło by pół dnia żeby przejrzęć wszystkie większe grupy katalogów których jest z raptem kilkanaście no może ciut więcej i wyciągnąć wszystkie adresy katalogów - i myślicie że ludzie w google tego nie wiedzą i czekają tylko aż się podpierdzieli katalogi w disavow tool??

~Wojtek napisz co Ty zrobisz jak dostaniesz filtra na domenę swojego klienta? Olejesz ją i klienta byle nie zostać "podpiera...em" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności