Skocz do zawartości

[Wykonam] Naturalne linkowanie strony! HIT!

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś drobne się znajdą ;) Aukcja wystawiona... :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wariacje tego artykułu będą dodawane do Precli. Dzięki takiej konstrukcji pracy pozycjonerskiej, Twoja strona www będzie pozycjonowana w sposób naturalny, czyli taki jaki najbardziej szanuje wyszukiwarka Google.

:)

Tak więc widzicie, naturalne linkowanie tylko u mnie.

Niestety w związku z popularnością tej usługi mam zapchaną skrzynkę PW (nie podałem adresu mail w ogłoszeniu). Proszę o cierpliwość.

To ja również zgłoszę ofertę współpracy

Szukam pozycjonerki na gwałt, by zagwarantowała mi osiągnięcie najwyższej pozycji ;) Płacę dopiero za Efekt :D

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Płacę dopiero za Efekt :D

Mówisz, że chcesz zlecić pozycjonowanie viagry :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Płacę dopiero za Efekt :D

Mówisz, że chcesz zlecić pozycjonowanie viagry :)

Jeszcze mnie nie potrzebna, choć doświadczenie jest a kobiety doceniają chyba bardziej johambinę (zresztą w miarę potrzeb ja też :P

Mówisz, że końska dawka jest potrzebna ;)

Tylko dwie kropelki, kiedyś kolega przesadził ;) do dziś śmieje się iż zna ból nadgarstków po takim doznaniu ;) a raczej konieczności zaspokojenia własnych potrzeb :D

https://allegro.pl/25...3334179185.html

Przedmiotem aukcji jest ręczne dodanie 25 linków pozycjonerskich o bardzo wysokim Page-Rank (domen głównych) zawierających słowo kluczowe do Państwa strony.

Linki pozycjonerskie o PR9:

<a href=" https://www.wordpress.com ">Czyszczenie kibli wrocław</a>

<a href=" https://www.wordpress.com ">czyszczenie-kibli.pl</a>

A tak serio muszę zacząć coś takiego sprzedawać. 10 blogów na wordpress.com i już mam 10 stron o PR9 (domen głównych)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności