Skocz do zawartości

Dobre pozycjonowanie?

Koks1132

Rekomendowane odpowiedzi

No w sumie racja, o optymalizacji już troche wiem.

Nie chce od razu zeby mieć 1000 backlinków bo to może źle wpłynąć na moją strone itp.

na frazy typu filmy on line linki idą w dużo większych ilościach, 1000 słabiutkich linków z katalogów zbliży cię może do TOP 100 na średnie frazy.

Na frazy które chcesz zdobywać, chrapkę mają, lub opukują chłopcy z dużymi armatami i aby sie przebić trzeba nieźle zamieszać.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem kategorie z filmami online bardziej się opłaca zrobić długim ogonem po tytułach filmu. Wątpię aby wątkodawca chciał zrobić serwis z prawdziwego zdarzenia łącznie na przykład z bio / spisem aktorów , reżyserów, scenarzystów :P , tak czy inaczej aby taki serwis mógł powalczyć musi być zoptymalizowany pod frazy tytułów filmów, kategorii filmów . Dodatkowo musi mieć dużo zawartości / podstron gdzie opis i streszczenie filmu zawarty na danej podstronie musi mieć co najmniej 60% tekstowej zawartości w stosunku do zawartości stałej co pozwoli na unikniecie suplemental index, który jest charakterystyczny dla tego rodzaju serwisów i osłabia moc linkowania wewnętrznego ..

To by było na tyle.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam,

Jutro ruszam z pocyjonowaniem strony i mam do was pytanie czy takie działanie będzie poprawne:

1) Pingowanie strony - dodam moją strone główną do tego typu stron

2) Dodam strone do kilku katalogów

3) Około 10 backlinków do podstron( zależy ile uda mi się wrzucić ) na stronach typu yt, dailymotion itp.

Mam też inne pytania:

- Gdzie mam dodać moją strone żeby Gógl ją zaczął indexować?

- Czy są jakieś przydatne strony do monitorowania postępów itp?

Ogólnie to będę posiadał mape strony, postaram się zoptymalizować strone.

Tutaj zgłaszasz swoją stronę do google

https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

Program do monitorowania pozycji

https://mini.seo-stat.pl/

Web News - ranking smartfonów

W tej 2 stronie chodzi o to ze dodaje fraze i sprawdza gdzie jest moja strona tak? i tak z każdą frazą?

"Jutro ruszam z pocyjonowaniem strony i mam do was pytanie czy takie działanie będzie poprawne:

3) Około 10 backlinków do podstron( zależy ile uda mi się wrzucić ) na stronach typu yt, dailymotion itp.

Mam też inne pytania:

Ogólnie to będę posiadał mape strony, postaram się zoptymalizować strone. "

Dodaj swoją stronę do narzędzi dla webmasterów. Będziesz mieć tam możliwość dodania mapy witryny. Pingować swojej strony nie musisz w taki sposób w jaki chcesz to robić.

Linki z katalogów to też 'backlinki'. Zostawiaj linki gdzie dasz radę. Jeżeli robisz to ręcznie to nie zwracaj uwagi na ilości

Pozdrawiam,

M

Tak, tylko dziś strona ruszy, dodam kilka artykułów i jestem w stanie dostarczyć z 50 BL :)

Byłby ktoś tak miły i przez PW ze mną porozmawiał na temat pozycjonowania mam kilka pytań szczegółowych o których wolałbym nie pisać tutaj :)

---

Jak na YT będzie link do mojej strony w stylu:

forum.optymalizacja . com/topic/180784-dobre-pozycjonowanie/page__st__45 - Spacje w linku to da to cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności