Skocz do zawartości

Dobre pozycjonowanie?

Koks1132

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak na YT będzie link do mojej strony w stylu:

forum.optymalizacja . com/topic/180784-dobre-pozycjonowanie/page__st__45 - Spacje w linku to da to cos?

O co chodzi z tymi spacjami ? Już drugi raz o tym wspominasz :>

M.

Oj tak, to bardzo wiele da ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Na youtube w linku nie da się wkleić linku, trzeba oddzielic spacjami zeby dodać komentarz. Użytkownik to musi skopiowac i wkleić do wyszukiwarki żeby przeszedł na tą strone.

Nie liczyłbym na to, że ktokolwiek będzie kopiować link z komentarza, wklejać do paska adresu, poprawiać i przechodzić na twoją stronę.

Nie jest potwierdzone żeby adresy url nie będące linkiem czyli np: https:// onet.pl były zliczane dla googla jako link. Aczkolwiek niektórzy to już testują: https://dejanseo.com.au/seo-experiment-with-non-link-references/

Pewnie zauważyłeś, że na YT można dodać link pod filem zatem kombinowąłbym w tą stronę :)

Pozdrawiam,

M.

Koks1132 albo rzeczywiście jesteś totalnym noobem, albo jest to Twoje kolejne konto i robisz sobie jaja, bo na prawdę nie widziałem na tym forum nigdy głupszych pytań a zadajesz je już przez 5 stron tego tematu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mam pytanko:

jeśli będę pozyskiwał linki z serwisów społecznościowych, dodawał komentarze w sygnaturce, wklejał linki na tablice fb/nk itp. To jak mam zadbać aby google zaindeksowało te wpisy?

---

"Każdy kolejny link z tego samego adresu IP będzie zawsze mniej warty od tego poprzedniego, a zamieszczanie piątego-szóstego linku z tego samego IP to już spam. Jednak jeśli zależy nam na bogatym profilu linków, powinniśmy także pamiętać o bloku C w numerze IP (AAA.BBB.CCC.DDD.).

Wystarczy że będę zmieniał IP, da to coś? Posiadam neostrade.

Chyba musisz wciągać trochę mniej koksu, to chodzi o IP serwera na której umieszczona jest stronka z której idzie link do ciebie :)

Najprostszy chłopski sposób na zaindeksowanie wpisów, zbieraj te adresy i umieść na jakimś stworzonym przez siebie darmowym forum lub blogu, najlepiej z dostępem tylko dla ciebie i robotów, będziesz dorzucał treść to robot będzie to odwiedzał (dopalanie raczej na razie cię przerośnie).

Ilość odwiedzin ludzi nie ma dla SEO znaczenia, liczą się odwiedziny robotów, odwiedziny ludzi mogą ci zwiększyć ruch na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności