Skocz do zawartości

Dobre pozycjonowanie?

Koks1132

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Synonimizujesz tylko poszczególne wyrazy czy też całe zdania bądź akapity? Ponadto zwróć uwagę na to, że przy pechowym losowaniu synonimów zmianie może ulec tylko niewielki procent wyrazów.

Owocni.pl - co możesz zyskać? Projektowanie logo to nasza codzienna praca, potrzebujesz unikalnego logo - chętnie je dla Ciebie stworzymy! Chcesz więcej? Sprawdź nas na: projektowanie stron warszawa i przekonaj się o naszych możliwościach!

i cóż mi zostaje więcej niz tylko czekac na efekty?

Pomodlić się.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...

Czasami przeglądałem to forum i miałem się nie rejestrować bo mi to do niczego nie potrzebne ale w koncu zrobiłem to bo mnie co nie które " mąndrale " wkurzyły .

1 - po co jest forum ? po to żeby na nim dyskutować.

2 - po co jest forum ? - Forum Ogólne - Dla początkujących - po to żeby taki poczoątkujący zadawał nawet " głupawe " co dla niektórych pytania !

Nie będę tu wymieniał ich psełdo jakimi się tytułują co to coś się tam nauczyli, coś tam polizali i do tych początkujących " znawców " udawają.

Jak się nie chce komuś początkującemu być pomocnym to się swoich " mądrości " nie wypisuje - po prostu nie zabieraj głosu !.

A do tych początkujących - lepiej " poszperać " w tym " internecie " ( sporo tego jest ) i po mału sami dojdziecie do jakiejś tam wiedzy i na pewno nie od razu będziecie " specami " bo to jest spora wiedza i lata praktyki.

Więc Panie i Panowie trochę pokory - kiedyś też byliście tymi początkującymi - zresztą 24 lata temu i ja też byłem początkujący.

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności