Skocz do zawartości

Czy podane frazy mają filtr czy to wina nowego Pingwina?

drtidey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tablica, bank milenium masz wiele case study...

Na co ? na napierdalankę linkami ? Tablica jeszcze poukrywała linki w tagach wykopu :D

filtr potrafia otrzymywac domeny firm tworzacych strony www (wysoka jakosc) gdzie w stopce byl link (bez anchora ) - trudno chyba o lepsze zaplecze niz powiedzmy 300 czy 500 klientow porozrzucanych na roznych hostingach i linkowanych w przerożny sposób.

Na pewno nie za to był filtr ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie masz możliwości stwierdzenia za co był filtr - możesz gdybać ...

Gdybam na podstawie innych stron firm webmasterskich umieszczających linki w stopkach stron swoich klientów

edyta

poza tym gdyby tak było naprawdę to googlasy wyłożyli by się na amen ponieważ słowami swojego pracownika stwierdzili, że linki copyright i author są jak najbardziej OK ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

linki copyright i author są jak najbardziej OK

OK, jeśli są nofollow. Jeżeli np. templatki z Fthemes, gdzie masz copyright i anchor lub jako sponsor templatki za 50$ dofollow to jest to filtr

edyta:

googlasy wyłożyli by się na amen ponieważ słowami swojego pracownika stwierdzili....

Kiedyś mówili, że linki przychodzące nie szkodzą, mówili także że katalogi brażowe/firm są ok. Teraz okazuje się, że depozycjonowanie to fakt, a katalogi firm, które pozwalają na wpisy z tytułem innym niż w CEIDG, czyli anchorem są beee :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Super linki - tak tylko nowy algorytm przewiduję linki z wartością merytoryczną dla użytkownika, z sensem a nie linki typu "malina ###### kosmetyka janek". Czy pozycjonując ktoś ma szpecić wizerunek firmy? google jasno określiło zasady i oni o tym wiedzą przecież

Google nie określa żadnych zasad, 1 zasada to że niemożna kupować linków, i w sztuczny sposób zdobywać linki. Jak za każdym razem piszę jeśli nie jesteś zadowolony z pozycjonowania to spróbuj Adwords.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności