Skocz do zawartości

Vouchery Google

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

Być może Delta ustawiłeś za niskie CPC. Przejdź do swojej kampani i grupy reklam, i zobacz czy podane słowa kluczowe są w stanie aktywnym. Jeżeli nie to podnieś max. stawkę CPC.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, jednak miałem za niski CPC, podniosłem trochę i reklama od razu zaczęła się wyświetlać.

Tylko to dotyczyło kampanii skierowanej na słowa kluczowe ale interesuje mnie także kampania na konkretne strony i tutaj niestety reklamy się nie wyświetlają.

Czy kto korzystał może z reklamy na konkretne strony i mógłby podpowiedzieć co można zmienić albo co może być nie tak?

Dzięki!

Na początku jak cene za klikniecie zostawilem puste ("Jeśli pozostawisz to pole puste, system programu AdWords automatycznie będzie ustawiać najwyższą cenę zapewniającą największą opłacalność kliknięć reklam.") to sie nie wyświetlało ale jak ręcznie to ustawiłem to pojawiło się po kilku sekundach więc z tym problemu nie było.

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Do osob korzystjacych z voucherów (standardowa odpowiedz jesli z jednego IP założono kilka kont i/lub 2 rozne konta wskazuja na te samą stronę. Nie da sie stwierdzic bo zalozone wczenisej konta dzialaja, pozniejsze - ban)

Google maintains a high standard for the quality of our advertisements and our user experience. We have recently determined that you (or your

business) have maintained or are currently maintaining multiple AdWords accounts simultaneously serving ads for similar or related keywords and/or businesses.

In addition, our records indicate that some or all of these accounts were opened using promotional coupons limited to one redemption per individual or business. We ask that you refrain from creating additional accounts using other AdWords promotional coupons that you may already possess or obtain in the future. We have temporarily suspended your AdWords accounts while we investigate, and will contact you as soon as we have a resolution to the issue.

Thank you for your cooperation.

Sincerely,

The Google AdWords Team

chyba ktoś wpadł na pomysł jak zarobić i sie nie robić ;)

Vouchery Google

> Szanowni Państwo,

> >

> > Znaleźliśmy Państwa reklamę (boksy reklamowe) w Onecie. W związku z tym

zwracamy się do Państwa z propozycją współpracy polegającej na możliwości

reklamowania się 3 razy taniej za kliknięcie niż dotychczas. Taką możliwość

daje oferowana przez nas usługa dotycząca boksów reklamowych w wyszukiwarce

Google. Standardowe koszty za 1 kliknięcie w Google są na podobnym poziomie

co w Onecie, jednak dzięki naszej ofercie ważnej do 30 czerwca tego roku

możecie Państwo reklamować się 3 razy taniej.

> > Dodatkowym atutem naszej oferty jest to, że najpierw możecie Państwo

przetestować nasze usługi, a dopiero potem za nie zapłacić.

> > Szczegółowe informacje na temat tej oferty znajdziecie Państwo na stronie

decent

Do osob korzystjacych z voucherów (standardowa odpowiedz jesli z jednego IP założono kilka kont i/lub 2 rozne konta wskazuja na te samą stronę. Nie da sie stwierdzic bo zalozone wczenisej konta dzialaja, pozniejsze - ban)

Witam

chciałbym założyć sporo kont, czy to (problem z tym samym IP) można jakoś obejść ?

Zalozylem ponad 300 kont i nie mialem problemow. Sprzedalem ponad 1,500 voucherow, ani jedna osoba nie skarzyla sie zeby cos nie dzialalo, niektorzy biora po kilkaset od razu.

a co do banowania to wystarczy nie wpisywac tych samych reklam na roznych voucherach w tym samym czasie i zawsze podawac inne dane, no i konta pocztowe najlepiej zeby nie byly podobne i nie ma problemu z voucherami. Reklamy sie wyswietlaja. Oczywiscie nie namawiam nikogo do lamania regulaminu google. ;)

Google nie moze banowac za IP, przeciez w Polsce sa setki sieci kablowych udostepniajacych Internet, na jednym zewnetrznym IP jest od kilkuset do kilkunastu tysiecy ludzi. Tak jest np. u mnie w miescie.

Nie bede ukrywal, ze znawca tematu Adwords jeszcze nie jestem. Jednak ze wzgledu na przyszle plany musialem sie oznajomic z tematyka. Zaczalem testy tanio od Voucherow. Mam takie pytanie bo nie rozumiem. Czy musze pilnowac moje kampanie reklamowe i w momencie wyczerpania limitu kasy zatrzymac je? Czytalem gdzies ze sie to automatycznie zatrzymuje... owszem mi sie zatrzymuje automatycznie, ale zanim sie zatrzyma to nalicza zazwyczaj okolo 30-50 PLN wiecej niz mam na koncie i w podsumowaniu platnosci mam np. kwota zalegla: 40 PLN.

Moglby mi to ktos dokladnie wytlumaczyc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności