Skocz do zawartości

Nienaturalne linki

pele

Rekomendowane odpowiedzi

w międzyczasie linkowac :)

Widzę że w ostatnich dniach dużo się udzielasz na forum, myślę, może jakieś nowe wpisy się pojawiły na blogu skoro taka aktywność, wchodzę na blogasa a tam zonk - urlop i brak nowych wpisów :D

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w międzyczasie linkowac :)

Widzę że w ostatnich dniach dużo się udzielasz na forum, myślę, może jakieś nowe wpisy się pojawiły na blogu skoro taka aktywność, wchodzę na blogasa a tam zonk - urlop i brak nowych wpisów :D

W ostatnich ? jakos od 2005 roku to rzeczywiście w ostatnich.

Tak urlop ... mam spokojny czas na pewne sprawy i zlecenia, które od jakiegoś czasu zalegają :) każdy chce keidyś odpocząć:P

w międzyczasie linkowac

Naturalnie linkować w międzyczasie, czy mniej naturalnie? :)

A jaką sobie obierzesz strategię to już Twój wolny wybór...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred przecież ty jestes eco google webmaster:)

Ja tak nie twierdzę...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Miałem na myśli aktywność z kilku ostatnich dni :D Naprawdę wzrosła ... :P Chyba nadmiar wolnego czasu, może znajdzie się i chwila na ciekawy artykuł? Osobiście z chęcią poczytałbym podsumowanie na temat rodzajów filtrów, jak je rozpoznawać itp. ciężko znaleźć usystematyzowaną wiedzę w Google, większość blogerów zaczyna temat ale nie rozwija go wystarczająca. Kilka tematów na PiO traktuje o tym, ale spam/prywatne wojny dobija ciekawe tematy/dyskusje

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Nie szukaj wiedzy w polskich blgach seo, znajdziesz tam tylko lans. ;)

To już wiem dla czego niektórzy tak często się udzielają na tym forum :)

dzięki otworzyłeś mi oczy:)

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

To już wiem dla czego niektórzy tak często się udzielają na tym forum

Linki w stopce

dzięki otworzyłeś mi oczy

- "Gdy ot­worzysz oczy wy­daje ci się już, że widzisz."

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To już wiem dla czego niektórzy tak często się udzielają na tym forum

Linki w stopce

dzięki otworzyłeś mi oczy

- "Gdy ot­worzysz oczy wy­daje ci się już, że widzisz."

:)

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

• 2 tygodnie później...

Pytanko... jeśli otrzymałem wiadomość od Google o nienaturalnych linkach (umieszczonych w tekście) i są to linki z własnego zaplecza lub witryn postawionych na WP do których mam dostęp, to czy lepiej:

1. użyć formularza zrzekania się linków?

2. usunąć linki/anchory?

3. do linków dopisać atrybut nofollow?

Od razu zapytam, czy jest jakiś plugin do WP usówający linki z postów (zmieniający anchory w tekst)? :)

a masz coś takiego działającego masowo "z zewnątrz"? tzn. wrzucam listę loginów do zewnętrzych precli, listę URL'i postów, w których chcę linki usunąć, klikam "Start" i...leci :)

edit:

no dobra to inaczej: kto zechce napisać/sprzedać coś takiego prostego? Proszę o PW z ceną :)

• 3 tygodnie później...

Przy odmowie RequestR jako przykład linku spamowego trafiło na www.wp.pl - że linkują do mnie 35 razy.

Co robić? Może zgłosić ich w spam report?

ps. jakis mądry sposób na pozycjonowanie skoro KAŻDY link może być uznany jako niezgodny z polityką firmy?

Teraz się dopiero zacznie....

Ps. potrzebna oddolna seo inicjatywa pt. fu*k google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności