Skocz do zawartości

Księgarz online

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

Prosty, szybki i skuteczny skrypt. Na liście od autora + zebranej świeżo z netu miałem 705 dodań zakończonych sukcesem, więc do pewnych celów jest to sensowna ilość. Chyba, że mi się wydaje że sensowna :P

Kontakt z autorem bardzo dobry, szybki support na gg w przypadku jakiś problemów (ja miałem z serwerem).

@DanielBurchardt, będziesz dodawał do Księgarza jeszcze jakiś skrypt GB albo coś innego?

SEO, SEO i SEO

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aż się prosi o dodanie kilku dodatkowych funkcjonalności

Żadnych funkcjonalności! Po co?

To są księgi gości, skrypt ma dodawać i to robi.

Minimalizm i prostota to zalety.

Inne skrypty gb mile widziane :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam

Aktualnie trwają prace nad:

• poprawa dodawania z użyciem proxy
  • aktualizacja silnika taskera
  • ponawianie nieudanych dodań
  • poprawa błędu (followlocation) podczas dodawania na niektórych serwerach

Zaplanowane prace na ten tydzień:

• dodanie obsługi phocaguestbook

Jestem w stanie obsłużyć jedną captche z phoca (te łatwiejszą) do tych trudniejszych oferuje możliwość podpięcia mojego systemu autoocr działającego na zasadzie dbc, antigate itp. z cenami w przedziale 1,5zł do 2zł za rozwiązanie 1k obrazków (zwracanie pkt za nieudane dodania automatycznie). Proszę o opinie czy było by zainteresowanie takim systemem.

Witam

Dzisiaj zostały zakończone prace nad wprowadzeniem obsługi phocaguestbook (prosta captcha). Aktualnie beta testerzy testują skrypt. Dzisiaj/jutro powinna być dostępna aktualizacja.

Cena skryptu po aktualizacji to 120zł. Dla osób które zakupiły wcześniej skrypt darmowa aktualizacja + darmowe pkt w zewnętrznym systemie ocr do obsługi pozostałych dwóch captcha w phoca.

Jak niektórzy wiedzą lub nie, skrypt obsługuje teraz guestbook phoca, jest sporo takich miejsc w internecie, co prawda dość spamiaste.. ale są.

Skrypt radzi sobie całkiem nieźle po updacie.

Zebrałem listę 621 ksiąg phoca, do każdej udało mi się dodać wpis, oddam listę paru osobom za jakiś multikod katalogowy czy coś w tym stylu, PW.

Pozdrawiam

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności