Skocz do zawartości

Księgarz online

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też mi nie działało, ale dostałem poprawkę od autora.

...oraz po aktualizacji Easy (joomla)

Bardzo proszę, jeśli robisz aktualizacje albo wypuszczasz jakieś poprawki, to informuj o tym mailem, na forum albo na stworzonej stronie programu.

SEO, SEO i SEO

Na początku trochę sceptyczny byłem do tych ksiąg gości :)

Stwierdziłem a co tam spróbuje, puściłem na profile, nawet ładne linki powchodziły, puściłem nawet na stronę główną jako brand i linki wg majestic mają (URL nie domain) nawet CF 39 i TF 21 więc uważam że jak na darmowy link to całkiem ładnie.

Puszczam na kolejne rzeczy i za jakiś czas powiem jak efekty, chwilowo jestem zadowolony.

Księgarz jako nieliczny jest z tych narzędi ktore kupilem i nie żalłuje ze nie kupiłem sobie za to dobrego obiadu :)

Polecamy moduły PrestaShop !

• 3 tygodnie później...

Basti (phpfusion), Phoca (joomla) oraz po aktualizacji Easy (joomla)

Kiedy ta aktualizacja ?! :)

Skoro to taki mały problem to dlaczego nie mamy już gotowych list przy kupnie programów? :)

Trzeba mieć jeszcze dobre footprinty bo bez tego też nie pojedziesz ;)

Co Ci po liście, którą dosłownie każdy spamuje? Dobrze że za tą cenę nikt nie daje spamiarki + listy do spamowania :P

SEO, SEO i SEO

janpos powiedziałbym, że teraz listy są ważniejsze. Znaleźć program nie jest żaden problem, wrzucasz na VPS'a i 20k potwierdzonych wpisów na dobę to nie wyczyn. Problem w tym, że trzeba mieć gdzie dodawać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności