Skocz do zawartości

Księgarz online

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

To świetnie, bo soft ma potencjał, jestem pewien, że warto rozwijać i kolejni kupią bez wahania. Tak ,że trzymam za słowo.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...

Program zdechł. Ostatnio pisałem do Daniela Burchardta w sprawie nowych list do Księgarza (stare padły). Zaoferował listę 1000 ksiąg za 100zł którą miałem dostać w ciągu 3 dni. Niestety po miesiącu od zapłaty dostałem listę ~50 000 ksiąg, z czego wpisy wchodzą do około 1%. Kontakt z Danielem bardzo słaby - w tej chwili już nie odpisuje na wiadomości. Podsumowując... z mojej strony 100zł wyrzucone w błoto, a Księgarz Online permanentnie padł z powodu braku list. Szkoda... bo program był fajny.

Korzystając z okazji chciałbym polecić kolonie dla dzieci szkoły windsurfingu w Dziwnówku która organizuje obozy sportowe dla młodzieży. Fajna rzecz dla rodziców chcących wysłać swoje dzieci na kolonie, ale takie żeby spędziły wakacje aktywnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności