Skocz do zawartości

Linki na forach

Rapik

Rekomendowane odpowiedzi

Wychodzisz ze złego założenia. Co prawda nie wiem co znaczy dla Ciebie "forum", ale wg mnie powinieneś dobierać forum pod względem jego liczby użytkowników i ich aktywności. Ostatnio trochę "inwestuję" w lepsze fora (aktualnie jedno) - udzielam się, dyskutuję i od czasu do czasu przemycam linki. Efekt? Już kilka leadów finansowych wpadło :D.

Chciałem uzyskac informację jak robią to inni i porównać to z moimi założeniami. Zanim napisałem na tym forum zacząłem tworzyć konta na wartośćiowych powiązanych tematycznie forach - ale ze wzgledu na profil mojej strony form powiązanych tematycznie jest garstka 2-3. Przejżałem listy tutaj publikowane i szukałem według metod przedstawionych przez Gdaq w jego filmiku.

Na forach udzielam się aby nie było że jestem użytkownikiem "bezwartościowym". ALE w końcu poczytałem na jednym, drugim blogu, grupach dyskusyjych, Że jednak na forach to trzeba uważać, że lepiej nie mieć zadużo, że lepiej mieć więcej kont i mniej postów a pingwać i tp . Dlatego przeanalizowałem wszystkie rady dotyczące pisnia na forach :pisze: , zrobiłem z tego listę wątpliwości i pytam na PIO gdzie ludzie mają największą wiedze i doświadczenie, aby oświecić laika :killer:

To nie muszą być fora tematyczne tylko tematy na stronach tematyczne do ciebie. Forum może być o gotowaniu a jak ma temat o autach i ty masz taką stronę to też jest w jakimś sensie ok. Chodzi o całość treści danego adresu a nie globalnie strony w dużej mierze

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności