Skocz do zawartości

Strona sądu najwyższego za 554 000zł.

mol

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz częściej mam ochotę piz...ąć to wszystko, wyjechać na jakąś ciepłą wyspę i żywić się bananami prosto z drzewa i mieć głęboko w d... co robią nasi wielce panujący nieomylni i bezkarni.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja myślę ze wersja eng tyle kosztowała tylko szkoda że po Niemiecku, po Chińsku, Wietnamsku, Arabsku, niektórych językach Afryki, Portugalsku, Mongolsku, już nie mówię o innych językach :D Bo jeśli w Poznaniu szukają specjalistów ze znajomością języka Chińskiego to mamy prawo żądać tych podstawowych języków od SN, na stronie internetowej.

Najgorzej wkurw****ia, że obywatel łamie prawo a ci przy korycie naruszają prawo ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Coraz częściej mam ochotę piz...ąć to wszystko, wyjechać na jakąś ciepłą wyspę i żywić się bananami prosto z drzewa i mieć głęboko w d... co robią nasi wielce panujący nieomylni i bezkarni.

Na ciepłej wyspie, tam gdzie rosną banany jest jeszcze gorzej. Wyspą rządzi zapewne jakiś kacyk, który stanowi prawo. ;)

U nas przynajmniej są i zareagowały odpowiednie instytucje nadzoru. To jest pocieszające w tej sprawie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

M

Polecam Porto Santo, przy Maderze, 10X4 km, dobre banany, 3k mieszkańców, wszyscy zatrudnieni w budżetówce, szczęśliwi, najładniejsza plaża w Europie.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Na ciepłej wyspie, tam gdzie rosną banany jest jeszcze gorzej. Wyspą rządzi zapewne jakiś kacyk, który stanowi prawo. ;)

U nas przynajmniej są i zareagowały odpowiednie instytucje nadzoru. To jest pocieszające w tej sprawie.

Władza jednostki jest dużo lepsza. Jeśli kacyk jest zły to zbierasz ludzi z wioski i przywracasz normalność! W debilokracji nie poradzisz sobie z większością.

A instytucje nadzoru to kto? Ci sami ludzie rozgrywający własne interesy. W kraju w którym przeszła taka afera jak FOZZ i seryjny samobójca dopadał każdego tym zainteresowanego nie mów nawet o kontroli.

Trudno sie dziwić - taki kraj , piłkarz obcej narodowosci nie moze grac w reprezentacji ale ministrerstwo skarbu powierza się obcokrajowcowi ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Do cholery! Nam szaraczkom wciskają kit, iż musimy zaciskać pasa, bo mam kryzys a tu takie kwiatki. Jak zwykle zaciskają wszyscy oprócz rządzących! !!!! Z powodu przeciągającego się kryzysu jak też długiej jak makaron transformacji, przeciętny obywatel musi się się zadowolić stroną za 554zł!!!

Kryzys to się jeszcze nie zaczął...

Słusznie obywatelu wedle oficjalnej wersji zdarzeń nadal żyjemy na "zielonej wyspie". Kryzys się zacznie jak PO przegra wybory.

Basen Narodowy, Autostraty, Zakład Utylizacji Składek - tam się robi prawdziwą kasę.

Tam to musowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności