Skocz do zawartości

Najlepsze wytłumaczenia klientów dlaczego nie zapłacił faktury za pozycjonowanie

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem Ci, że to nawet jest rozsądne tłumaczenie, bo ja raz miałem taką sytuację, że zapłaciłem za teksty, dostałem je a one już były opublikowane gdzie indziej :)

Tylko że tu tak czy inaczej klient je zaakceptował i wszystko było cacy. To i tak lepiej niż w innym przypadku - na szczęście nie moim - gdy klient chciał zapłacić dopiero wtedy, gdy teksty by się zaindeksowały na stronach.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

No tak, ja najpierw zapłaciłem, bo myślałem, że mam do czynienia z poważną osobą a okazało się jak wyżej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No tak, ja najpierw zapłaciłem, bo myślałem, że mam do czynienia z poważną osobą

Bo niepoważni przyciągają się jak magnesy...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

A co powiecie na tekst, że ktoś nie przeleje pieniędzy, bo żona nie pozwala mu na wydawanie pieniędzy ze wspólnego konta na takie pierdoły? Kolega to usłyszał gdy zaczął upominać się o zapłatę za teksty do portalu o grach..Dopiero po wizycie domowej nagle pieniądze się znalazły.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Dopiero po wizycie domowej nagle pieniądze się znalazły.

To chyba podpada pod "Najście"?

Nie zawsze. Raz tak odzyskiwałem parę setek. Facet ewakuował się, jak tylko zobaczył mnie przy bramie. Spokojny, kulturalny ze mnie człowiek, więc zastanawiałem się, o co chodzi? Otworzyła mi "herszt baba" o wadze nie piórkowej, wysłuchała, wysupłała z szafy kilka setek, przeprosiła i zapewniła, że je mąż (ten tchórz, oszukujący ludzi .... jeden) na pewno nie będzie miał dobrego dnia :-)

Najściem by było jakby kolega wszedł z wesołą gromadką miłośników baseballa świeżo przed treningiem. Grzecznie zadzwonił do drzwi, przedstawił się i wytłumaczył, że chciałby wiedzieć czy otrzyma pieniądze za wykonane zlecenie czy dał się po prostu wydymać. Zdziwiony hrabia raczej nie spodziewał się odwiedzi z drugiego końca kraju.Zapłacił mu wszystkie należne pieniądze, dorzucił premię i co najlepsze - zwrócił koszty podróży. Cuda się więc jednak zdarzają.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Nie ma co być milutkim, litościwym. Jeżeli chodzi o kasę zauważyłem, że jak raz powiesz "nie ma problemu" to wtedy klient będzie oczekiwał za każdym razem tego "nie ma problemu" - Nie płacisz to odcinamy tlen.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności