Skocz do zawartości

Bank - rozwiązanie problemu

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Bank PKO BP przysyła mi co miesiąc wyciągi z konta w postaci pliku .pdf ale jeszcze żadnego nie udąło mi się otworzyć :)

Zadzwoniłem na infolinie i poprosiłem aby sprawdzili co jest nie tak i naprawili błąd otrzymałem info na maila

Szanowny Panie,

W odpowiedzi na otrzymane zgłoszenie uprzejmie informuję, że zestawienia do Pana karty kredytowej są wysyłane prawidłowo, na adres , w postaci umożliwiającej ich poprawne odczytanie.

Wyjaśniam, że przedstawiona przez Pana sytuacja jest niezależna od Banku. Sugeruję zgłoszenie jej administratorowi konta e-mail.

Odpowiedziałem że niestety ale poczta działa wyśmienicie i tylko od Was nie mogę otworzyć pliku, w załączniku wysyłam wam przykładowy plik. i załączyłem to co mi wysyłają.

Odpowiedź mnie powaliła

Szanowny Panie,

Prosimy o ponowne przesłanie wiadomości z załącznikiem – niestety mamy problem z jego otworzeniem.

Pozdrawiam

Kierownik zespołu

Jak myślicie czy jest sens walczyć dalej :)

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Ja zamknąłem konto w BZ WBK, a po pół roku dostałem SMSa o niedopuszczalnym debecie.

Ja po 4 latach, oc chwili, gdy sami konto zamknęli, dostałem liścik o tym, że zalegam z opłatami za konto. Na szczęście miałem stare papiery o zamknięciu. Oczywiście usłyszałem - to nie my, to komputer. Wszystko to jego wina :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności