Skocz do zawartości

Analytics w treści strony nie działa

Ronin_rs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio robię porządki na stronie i chce wywalić to co w co ludzie nie klikają aby w to miejsce wstawić coś może innego ciekawego. Idealnym narzędziem jest do tego Analytics w treści strony jednak coś jest nie tak, ponieważ nie pokazuje mi klików mojej strony głównej. Wyskakuje błąd:

Problem z wczytywaniem Analytics w treści strony

Sprawdziliśmy Twoją konfigurację pod kątem najczęściej występujących problemów, ale nie znaleźliśmy żadnego błędu. Spróbuj ponownie później.

A co ciekawe gdy zamknę ten ramke z tym błędem i klikne sobie w jakiś link to mi się otworzy dana podstrona i tam już pięknie pokazuje gdzie kto klikał. Tylko na stronie głównej jest problem. Co jest grane?

To jest jedna sprawa a druga to różnice w wyświetlaniu ilości odsłon danej podstrony. W TREŚĆ/PRZEGLĄD mamy wszystkie podstrony z ilością odsłon każdej z nich. No i w ANALYTICS W TREŚCI również gdy wejdziemy w daną podstronę to u góry pisze ile miała ona odsłon w danym dniu czy tam w danym przedziale czasowym jaki sobie wybierzemy. No i ja u siebie widzę różnice. W treść/przegląd pokazuje inaczej a w analytics w tresci strony inaczej.

Ktoś się orientuje co jest grane?

Cześć,

Jaką masz wpisaną domenę w ustawieniach profilu? Przeczytaj sobie ten wątek - https://www.goldenline.pl/forum/2634370/problem-z-wczytywaniem-analytics-w-tresci-strony/

Kiedyś miałem podobny problem i właśnie okazało się, że w ustawieniach nie miałem wpisanego WWW.

Może u Ciebie jest podobnie.

Pozdrawiam.

Kwalifikowany Specjalista AdWords i Analytics - www.MarcinWsol.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności