Skocz do zawartości

Dywersyfikacja anchorów

iluzjonista

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to w ogóle działa? Tyle się naczytałem, że trzeba stosować różne miksy, linkować na nazwę strony, na brand, na wszystko inne, a znalazłem stronkę co ma 100% linków na jedną frazę (ponad 13tys na dodatek z 8 domen, wzrost z 300 do 13 tysięcy linków w 4 miesiące) i oczywiście jest na pierwszej pozycji bez żadnego filtra. Z moich doświadczeń wynika to samo, czy więcej urozmaicam tym gorzej. Jak to z tym jest?

ale też nie można o niej zapominać ;) To, że ta strona jeszcze jest w TOP nie znaczy, że kolejny update czy inne cuda wianki stawiające na branding i na "walkę ze spamem" jej nie dopadną ;)

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

Czy to w ogóle działa? Tyle się naczytałem, że trzeba stosować różne miksy, linkować na nazwę strony, na brand, na wszystko inne, a znalazłem stronkę co ma 100% linków na jedną frazę (ponad 13tys na dodatek z 8 domen, wzrost z 300 do 13 tysięcy linków w 4 miesiące) i oczywiście jest na pierwszej pozycji bez żadnego filtra. Z moich doświadczeń wynika to samo, czy więcej urozmaicam tym gorzej. Jak to z tym jest?

G inaczej liczy 14K linków z 14 K stron, a inaczej z 8 np w blogrollu.

G inaczej liczy 14K linków z 14 K stron, a inaczej z 8 np w blogrollu.

Czyli jak liczy? Kilka stron tego typu z linkami na głównej i top gotowy...

https://archiwum.info/

1 ja w Ahrefsie widzę więcej niż linkowanie tylko na jedną fraze

2 spradziłem cztery pierwsze i nie jest nawet w top10 na nie

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności