Skocz do zawartości

Usuneli mi fanpage na Facebooku o gejach :)

tadeuszx

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jakoś mam dość pedalstwa w telewizji. Gej mi mówi jak mam tańczyć, co mam jeść jak się ubierać.. Więc postanowiłem jako wolny człowiek wyrazić to na facebooku bo przecież mamy 21 wiek i tak się robi :) Opisałem krótko i kulturalnie stronę itp. I mi ja osunęli ... Nie wiem dlaczego, naprawdę nikogo tam nie obraziłem.

A Wy co myślicie o homoseksualistach w mediach? Zauważyłem, że teraz modnie mieć jakiegoś geja w programie. Niedługo będą nam wmawiać że to są autorytety.. Uważam, że nie powinno się tego tolerować tylko leczyć tak jak pedofila. Istnieją przypadki wyleczenia z homoseksualizmu. Jednak teraz prościej jest ich zaakceptować niż wydawać kasę na leczenie. Zresztą pedały są i w parlamencie UE i ONZ pewnie mają spore lobby na to aby dawać im kolejne przywileje na związki, akceptacje społeczną, adopcja dzieci .

multikonto

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tadek twoja postawa jest typowa dla ukrytego homoseksualisty który świadomie lub podświadomie wie, że jest homo i stara się z tym walczyć.

Przy okazji np. homoseksualizm w przyrodzie jest normalnym zjawiskiem:

https://odkrywcy.pl/kat,111394,title,Homoseksualny-swiat-zwierzat,wid,12206998,wiadomosc.html?smg4sticaid=610f98

występował także u ludzi od zawsze i często np. w kulturach starożytnych nie był niczym dziwnym.

Zawsze jakiś tam procent społeczeństwa będzie homo tak samo jak część ludzi np. jest leworęczna. Jeżeli kogoś trzeba leczyć to Ciebie - męczysz się biedaku, masz obsesję.

To jest proste jak budowa cepa :

1. napiszesz coś o gejach, coś co ciebie frustruje - jesteś homofobem a to już przecież "choroba"

2. napiszesz źle o żydach (nie mówię złośliwości tylko co cie boli) - antysemita

3. mówisz czy tam piszesz o islamie, wyrażasz swoją opinie - islamofob (również kurde choroba)

4. nie wspomnę o czarnych bo wtedy od razu rasizm

Natomiast jeżeli ciebie wytkną wyżej wymienieni co się wtedy dzieje ? Wolność wypowiedzi, więc pytam się czemu jedni mają przypisywane "choroby" tylko dlatego że czegoś nie "trawią" a innych zdanie jest "święte" ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Marches można by dopisać do tej listy np.: napiszesz coś o katolikach albo jezusie, obrażasz uczucia religijne (podarcie biblii przez Negrala albo sprawa Nieznalskiej), napiszesz coś źle o Kaczyńskich od razu dla niektórych jesteś lewakiem i zdrajcą niegodnym miana "Prawdziwego Polaka".

Każda nacja czy grupa społeczna jest na coś wrażliwa, chodzi o to aby być tolerancyjnym i być w stanie współistnieć z innymi nawet jeżeli nie do końca się nam podobają.

Oczywiście każda tolerancja ma jakieś granice - mi np. geje nie przeszkadzają, nie zmuszają mnie żebym był gejem, nie zabijają innych w imię tego etc. Natomiast np. są religie które piorą mózgi wyznawcą i zmuszają ich do zabijania "niewiernych" i na takie rzeczy nie ma tolerancji.

Tadek twoja postawa jest typowa dla ukrytego homoseksualisty ktĂłry świadomie lub podświadomie wie, że jest homo i stara się z tym walczyć.

Przy okazji np. homoseksualizm w przyrodzie jest normalnym zjawiskiem:

https://odkrywcy.pl/kat,111394,title,Homoseksualny-swiat-zwierzat,wid,12206998,wiadomosc.html?smg4sticaid=610f98

występował także u ludzi od zawsze i często np. w kulturach starożytnych nie był niczym dziwnym.

Zawsze jakiś tam procent społeczeństwa będzie homo tak samo jak część ludzi np. jest leworęczna. Jeżeli kogoś trzeba leczyć to Ciebie - męczysz się biedaku, masz obsesję.

No tak mamy brac przyklady ze zwierzat? Ludzie tym sie od psow roznia ze mamy mozgi i zazwyczaj potrafimy rozrozniac dobro od zla...od dawnych czasow znana jest przemoc i zabijanie wiec to ze homoseksualizm znany jest od dawna to slaby argument. Ja kiedys bylem bardziej tolerancyjny,jednak ostatnio za duzo juz ich w mediach nawet tych panstwowych.

multikonto

Usunęli bo ten temat akurat jest promowany jako "norma" a tolerancja działa tylko w jedną stronę. Też jestem zdania, że homoseksualizm jest "w modzie" i w myśl poprawności politycznej gdzie sie da to wpychaja ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jest wiele takich problemów, ja wymieniłem te według mnie najbardziej na czasie, tylko dlaczego ktoś komuś przypisuje od razu "chorobę" ? Może się mylę, ale chorobę diagnozuje lekarz, a nie osoba która przeczytała na wiki co to homo. Tolerancja powinna mieć granice których nie wolno przekroczyć, jak dasz dłoń utną ci całą rękę. Przykład : w tamten piątek uchwalono zakaz uboju rytualnego demokratycznie, a żydki co ? Bruksela, jeden powiedział że odejdzie z jakiegoś tam stanowiska (o fu*k tylko nie to), inny żydek oskarża o antysemityzm, co było do przewidzenia bo przecież coś nie poszło po ich myśli. Teraz będzie walka a pewnie i tak sejm się ugnie.

Muslimy gwałcą, tylko akurat cisza w mediach jest o tym, a ich odpowiedzią na to "dlaczego" bo są kuso ubrane, bo religia im pozwala, to co każdego będą gwałcić kto ma ci*ę ? To jest chore, wykorzystują tą całą poprawność polityczną do takich czynów, a spróbuj zgwałcić w takiej Syrii jakąś muzułmankę to ci łeb odrobią w kilka minut po akcie.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Przy okazji np. homoseksualizm w przyrodzie jest normalnym zjawiskiem

Tylko homoseksualizm u zwierząt występuje jako "pokaz dominacji" oraz w formie rozładowania frustracji to tak jakby odnieść to do "warunków więziennych" ... :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

No tak mamy brac przyklady ze zwierzat? Ludzie tym sie od psow roznia ze mamy mozgi i zazwyczaj potrafimy rozrozniac dobro od zla...od dawnych czasow znana jest przemoc i zabijanie wiec to ze homoseksualizm znany jest od dawna to slaby argument. Ja kiedys bylem bardziej tolerancyjny,jednak ostatnio za duzo juz ich w mediach nawet tych panstwowych.

Niestety ja od kilku lat w ogóle nie oglądam telewizji, ale w innych mediach jakoś specjalnie nie widzę promocji gejostwa, jeżeli Ty to wszędzie widzisz to jest to jedna z oznak natręctwa.

Po za tym jakbyś chciał wiedzieć psy też mają mózgi, tak samo jak uczucia i psychikę.

Z tego co napisałeś też wynika, że zwierzęta nie są w stanie odróżnić dobra od zła. Mam w takim razie propozycję: wejdź do klatki gdzie jest lew i kopnij go w pysk, wtedy szybko zobaczysz, że lew jednak umie rozróżniać dobro od zła.

@Beerbant: sorry ale to nie jest takie proste i nie sprowadza się jedynie do dominacji:

https://pl.wikipedia....

...udokumentowano zachowania seksualne u ponad 500 gatunków zwierząt.

Tak niestety jest - część populacji lubi to robić z osobami tej samej płci, część z obydwoma itd.

I nie jest to żadna choroba, została wykreślona z listy chorób przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) pogódźcie się z tym i zostawcie biednych gejów i lesby w spokoju.

Przegięciem natomiast jest, że osoby homoseksualne mogą w niektórych krajach adoptować dzieci. To jest już przegięcie w drugą stronę bo tutaj dzieje się krzywda dziecku które z tego co wiem do prawidłowego psychorozwoju potrzebuje rodziców obojga płci. W końcu geje sami sobie nie zrobią dziecka, więc adopcja jest już wbrew naturze ale sam homoseksualizm nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności