Skocz do zawartości

Szkolenie z audytów seo - warto?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy to wg was też tylko sposób na złowienie klientów?

Nawet jeśli, to moim zdaniem to nic złego... wręcz przeciwnie.

• 1 miesiąc temu...

Udostępniłam właśnie przykładową część szkolenia, która dotyczy analizy linków przychodzących. Plik można pobrać stąd, dzięki czemu można się zapoznać ze stylem pisania i stopniem szczegółowości opisywanego zagadnienia.

• 1 rok później...

Dla zainteresowanych, dzisiaj wyszła aktualizacja materiału: https://www.lexy.com.pl/blog/zarabiaj-na-audytach-seo Jak ktoś go wcześniej zamówił, to dostał już aktualną paczkę na maila.

Wrzucam też spis treści. Nagłówki z największym wcięciem to nazwy działów, w ramach których analizowane są poszczególne czynniki rankingowe. Łącznie jest ich ponad 120 - część potwierdzona przez Google, część bazująca na doświadczeniu i dosłownie kilka - na intuicji.

spis-tresci-audyty-seo.png

• 7 miesięcy temu...

Dzisiaj mam tylko krótką informację o planowanym zamknięciu zapisów na to szkolenie. Zapisy przyjmuję jeszcze do piątku do ok. godz. 16 i już do końca obniżyłam cenę materiałów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności