Skocz do zawartości

Darmowy skrypt hostowania liczników

dothan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuje darmowych skryptów hostowania liczników odwiedzin. Dokładnie rzecz mówiąc szukam czegoś innego jak FW counter, jeśli możecie pomóc bardzo dziękuje.

Obszukałem pare stron ze skryptami ale albo przeaczam albo nie mogę znaleźć

https://www.hotscripts.pl

https://www.hotscripts.com

Tylko bierz pod uwagę, że jeśli tych liczników faktycznie przybędzie tj. dużo userów będzie z nich korzystać może to znacznie obciążać maszynę na jakiej masz hosting. I jej admin może się lekko zirytować ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

szukałem tam, ale niczego nie znalazłem a co do admina, no bez powodu nie płace mu pieniążków i póki limitu nie przekrocze nie powinien sie udzielać.

Wiesz ja chce zrobić całą stronkę z darmowymi komponentami właście skończyłem księgę gości

Jak chcesz możesz luknąc na wersje testową projektu

https://opel24.com/i365/

tam jest aczkolwiek no sam projekt skrypt z książkami gości jest dopasowany pod wygląd strony narazie na testowym serwerze bo znalazlem fajny hosting za przyzwoitą cenę.

szukałem tam, ale niczego nie znalazłem a co do admina, no bez powodu nie płace mu pieniążków i póki limitu nie przekrocze nie powinien sie udzielać.

Tak się składa, że [na szczęście] większość hostingów ma w regulaminie punkt o nadmiernym wykorzystaniu zasobów przez dane konto i blokowaniu takowego. Jeśli z liczników będzie korzystać wiele serwisów, zwłaszcza o dużym ruchu znacznie wzrośnie zużycie zasobów serwera, liczba odwołań do bazy danych co z pewnością spowoduje wejście w życie punktu o jakim nadmieniłem. :)

Ale jest to ekstremalny scenariusz wydarzeń...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Otóż to nie mówmy o extremalnych sytuacjach, a poza tym zawsze mozna podkupic admina serwera i bedzie siedział cicho.
Nie, nie właśnie trzeba polemizować jeśli ktoś pisze takie herezje! Admina możesz podkupić, ale na ugotowanym - niedziałającym serwerze niewiele TO DA...

Kończąc dygresję -> Mam tylko nadzieję, że nigdy nie będziemy na tym samym serwerze hostowani :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności