Skocz do zawartości

Sprzedam Fanpage tematyczny bardzo wysoka aktywność cena 2000 zł

PatrycjaL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Mam na sprzedaż fanpage ciekawostki geograficzne. Ma około 50 000 fanów

Jak przedstawiają się zarobki? (nie podaję dokładnych kwot, zaokrąglam W DÓŁ)

Reklama kodów rabatowych - 3 wrzutki ponad 220 zł za kampanię

Reklama biura podróży - jedna próbna wrzutka za 50 zł, prawdopodobnie będą kolejne.

Reklama miejsc, które każdy chciałby zobaczyć - wykupione 5 wrzutek po 30 zł (w jeden dzień przybyło stronie ponad 2000 fanów)

Do sprawdzenia, wystarczy przejrzeć posty.

Same zlecenia ~400 zł. Reklamodawcy zgłaszają się sami, podejrzewam, że jeśliby pisać do biur podróży i portali turystycznych maile z ofertą będzie dużo więcej chętnych

Adf.ly - dobry link 1-2$. Można wrzucać dodatkowe informacje z linkiem adfly właściwie w każdym wpisie, ale mi się nie chce 300 zł miesięcznie do wyciągnięcia bez problemu.

Dodatkowe możliwości zarobku? Linkowanie swojej strony typu kwejk/demotywatory/bezuzyteczna.pl Nie próbowałam zakładać swojej strony, bo nie znam się na tym.

Możliwości wykorzystania fanpage są ogromne. Branża turystyczna dobrze płaci za skuteczną reklamę

Statystyki

f5ik.jpg

Zainteresowanie utrzymuje się na stałym wysokim poziomie

xmk5.jpg

Najlepsze posty osiągają 2000 lubię to, średnio ponad 700

Miesięczny przyrost fanów to 15-20 tysięcy. Jest więc to świetna inwestycja na przyszłość. Cena 2000 zł.

Jest to cena minimalna, można negocjować, ale w górę ;)

Pytania w wątku lub na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności