Skocz do zawartości

Wycena naprawdę dużego FanPage'a

okular1985

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Proszę Was o pomoc w wycenie FanPage. Podaję statystyki z bieżącego tygodnia:

Fanów: 170 000

Zasięg tygodniowy: 3.845.615

Fani w 100% zdobyci naturalnie. Strona prowadzona jest bardzo starannie, 2-3 wpisów dziennie, żadnego lol-kontentu, wartościowe informacje. Ani razu nie wrzuciłem reklamy, ani wpisów sponsorowanych. Naprawdę sporo "lubię to" pod każdym postem, sporo udostępnień i zażarta dyskusja w wielu tematach. Fanpage nie był również specjalnie reklamowany na Facebook'u, no chyba że ktoś za reklamę uznaje wydanie 25 zł na promowanie postów. Przez ostatnich kilka godzin strona wzbogaciła się o kolejny 1 000 fanówsmile.gif

Możliwości rozwoju moim zdaniem ogromne, o ile ma ktoś na ten rozwój pomysł, a nie zamierza zalać użytkowników masą spamusmile.gif

Screenshoty (trochę nieaktualne, od tego czasu statystyki się poprawiły, aktualne są w tekście powyżej):

66cv.jpg

8nhj.jpg

• 1 miesiąc temu...

Cześć, podbijam temat i aktualizuję go o najświeższe statystyki:)

Mam na sprzedaż ogromny Fanpage --> ponad 207 000 fanów, tematyka okołonaukowo-rozrywkowa. Ruch pozyskany całkowicie naturalnie, brak linków, brak reklam, 199 000 fanów z Polski, reszt spoza. Dziennie przybywa paręset nowych fanów bez żadnych działań z mojej strony, w momencie dodania postu przyrost jest jeszcze większy.

Poniżej załączam statystyki:

7mhj.png

fqsq.png

6wam.png

kdqj.png

pbk3.png

v8l2.png

wteg.png

Z przyjemnością rozważę konkretne propozycje

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności