Skocz do zawartości

Linki wewnętrzene.

AdamA

Rekomendowane odpowiedzi

Od typowych site-wide już się odchodzi, bo wyglądają dla Google nienaturalnie, nawet te z tematycznych witryn, w szczególności o dużym site, poza tym mamy tutaj marnotrawienie mocy, można to zupełnie inaczej rozwiązać, wycisnąć ze strony linkującej do nas ile da się, ale nikt tym się nie chce zająć bo zwyczajnie najprościej postawić standardowy site-wide i mieć spokój (tylko w teorii), a jak pokazuje praktyka to nie jest efektywne rozwiązanie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

rokko bardziej miałem na myśli site-wide z danej strony na podstronę tej samej strony. Czy taki link jest brany pod uwagę podobnie jakby był z zewnętrznej strony? Jest jakiś sens umieszczania takich linków w celu zwiększenia mocy podstron?

Tak, linkowanie do wewnątrz na interesujace nas anchory, wzmacniające konkretne podstrony jest ok.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności