Skocz do zawartości

netaffiliation brak możliwości logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wypłacałem w sierpniu, co do kwoty minimalnej nie mam pojęcia. Zwykle czekam na zwalidowanie programów i info dostaje na maila. Jakieś 2 tyg temu dzwoniłem do nich na ten tel ze strony: Telefon : (48) 22 241 46 95 bo również mailowo nie dostałem info, ale przez tel wszystko się dowiedziałem.

A teraz w tym nowym panelu trzeba samemu sobie faktury generować, czy automatycznie dalej generują. Kiedyś kwota minimalna do wypłaty była 150 zł, teraz nie wiadomo, ja mam na koncie ponad grubo 150 zł, ale wypłaty żadnej od kwietnia nie miałem.

Wchodziłem ale tam mam pusto są tylko faktury Paid czyli te opłacone, nowych niema wcale. Był stary skrypt było dobrze i po Polsku, jest nowy skrypt jest marnie i nie po Polsku, chodź język angielski to nie problem. Miało być lepiej wyszło gorzej, a i nie widać by jakieś prace nad siecią trwały dla Polski, chyba całkiem zrezygnuje z tej sieci bo już zaczyna mnie to wnerwiać, bo ile czasu można spolszczać panel, a dodatkowo poprawiać niedociągnięcia w skrypcie. A faktury jak nie były od kwietnia generowane tak i teraz u mnie nie idzie nic wygenerować i kasy na koncie od nich nie widać.

• 3 tygodnie później...

Wchodziłeś w panel tak jak Ci napisałem i nie masz tam żadnej faktury?, faktury się nadal generują same, zmienia się tylko numerek dla nich.

Witaj, jaki numerek trzeba zmienic?

Ja wchodze w Invoicing -> Publisher invoice nastepnie klikam Show my invoices

Nastepnie pojawia się historia wypłat oraz w zakładce Requesting mam faktury nieopłacone - niby oczekujące.

Date of invoice:

9/30/13

Requesting status:

9/30/13

Month:

September 2013

Po kliknieciu w September 2013 mam wyświetlony cały rachunek, na dole w Payment by bank transfer wypisane mam dane mojego konta bankowego.

Coś jeszcze trzeba zrobić, żeby wypłata wyszła?

• 2 miesiące temu...

Ile trwa w tej sieci walidowanie programów i co ile reklamodawcy wypłacają im pieniądze, bo mi na infolinii pani mówiła ze mają jeszcze nie powalidowane programy z 2012 roku, czyżby waliła ścieme? ostatnią wypłatę miałem w kwietniu 2013 rok, a kasa zaległa leży do dziś nie wiadomo kiedy wypłacą i czy w ogóle wypłacą.

Ma ktoś podobnie?

• 3 tygodnie później...

U mnie to jest tak, że są jakieś programy za które już prawie rok reklamodawca nie zapłacił, dzwoniłem ostatnio do nich i zwracałem uwagę, że to jest nie normalne rok czasu kasę trzymać, u mnie głównie z leadów i akcji kasa jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności