Skocz do zawartości

Bulletproof & 301

warzyw12

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa pytanka.

Używając prywatnych proxy w programie gsa ser padły mi wszystkie po nicałych 4 dniach. Szukałem czym to może być spowodowane i jak tego uniknąc. Znalazłem tylko słowo - bulletproof . Nie wiem z jakim słowem to połączyć żeby coś się więcej na ten temat ale to słowo często się pojawia w tematach z proxy itp.

Czy robiąc przekierowanie 301 to strona przekierowywana przekazuje całą swoją moc seo stronie docelowej ? Czy google traktuje to jako jeden mocny backlink ?

Proxy i bulletproof to jedno pytanie. To jest drugie :

Czy robiąc przekierowanie 301 to strona przekierowywana przekazuje całą swoją moc seo stronie docelowej ? Czy google traktuje to jako jeden mocny backlink ?

Bo czytałem że niektórzy kupują stare domeny, robią przekierowania i to daje pożądnego kopa stronie docelowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności