Skocz do zawartości

[PRO optymalizacja] Optymalizacja wyszukiwarki

Rekomendowane odpowiedzi

Co rozumiesz przez doorway? Strona nie posiada linków wychodzących bezpośrednio i są nofollow. Jak w takim razie uzasadnisz wysokie pozycje konkurencyjnych stron?

Krótko i szczerze strona to jeden wielki podpierdolnik i nic więcej, jak już zaciągasz cudze treści to przynajmniej stosuj jakąś wartość dodaną. Nawet durny robot nie zobaczy tam żadnej unikalnej treści tylko same duplikaty ;) a jak "życzliwi koledzy" zgłoszą witrynę to pożegnasz się z reklamkami ;) .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jest to pewnego rodzaju DC ale patrząc na strony konkurencji jobrapido, careerjet oraz jooble oni stosują jeszcze większy DC i posiadaj adsense premium, a więc jest to zgodne z regulaminem. Jak wytłumaczycie wysokie pozycje owych stron na setki, tysiące fraz? W czym te witryny są lepsze od mojej strony?

Bladego pojęcia o DC nie masz ;), pocieszę, że nie tylko Ty ale znaczna większość ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jest to pewnego rodzaju DC ale patrząc na strony konkurencji jobrapido, careerjet oraz jooble oni stosują jeszcze większy DC...

Eee, dobre, dobre. Ja podpierniczam treść ale inni jeszcze więcej :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

I jeszcze.... wsadzanie reklam adsense które bezczelnie imitują ogłoszenia, tak żeby ludzie przypadkowo kliknęli jest wbrew regulaminowi adsense. Wystarczy, że Cię ktoś podpier... albo wejdzie tam moderator google i masz po reklamach.

strony typu jobrapiidoo i inne mają bardzo duże zaplecze to to może być przyczyną że są wyżej od twojej, strona z samymi linkami nigdy nie będzie wysoko !!! Brak treści zupełnie. Nawet jak byś zrobił gigablasta to strona by poszła do góry i potem by spadła. Mogę Ci podpowiedzieć że te ogłoszenia traktuj jako element poboczny, zbuduj treść na stronie, tak aby był punkt doczepienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności