Skocz do zawartości

Blokada AdSense

SergioRodriguez

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

Tylko chciałem się wyżalić, bo nie mogę podać adresu strony.

W każdym razie, drugi raz blokada strony w AdSense w tym miesiącu - jakieś trolle zgłaszają, że strona łamie regulamin. Tym razem blokada poszła, za podstronę która nawet nigdy nie miała reklam AdSense ;)

Zwykle po apelacji odblokowywali szybko, ale teraz pewnie zatrudnili jakiegoś Polaka, który się uwziął i bez zbadania sprawy odrzuca apelację z miejsca. Poprzednią blokadę zdjęli dopiero po drugiej apelacji, kiedy na stronie nawet nic nie zmieniałem, bo nie łamała regulaminu.

Blokady zaczęły się, kiedy spora grupa użytkoników otrzymała bany za złe zachowanie.

Miał ktoś taki przypadek?

Pozdro

albo katalog :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie, nie katalog i nie ma nic o nakłanianiu do klików.

Jeśli chodzi o łamanie regulaminu - zwykle odbywało się to tak, że dawali 3 dni robocze na usunięcie problemu, nigdy nie było blokady od kilku lat. Dopiero po banach, ktoś zgłasza strony, które nie łamią regulaminu i blokują bez sprawdzania.

Podaj adres forum, bo inaczej to szkoda naszego czasu.

No dobra, nie będę się wypowiadać za innych, ale moja szklana kula dziś akurat słabo działa i bez adresu nie pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności