Skocz do zawartości

[inne] Nowa dziewczyna AZ.pl

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie uważam, że coś w tym złego tylko trochę to IMHO zaskakujące na głównej stronie i dziwne wygląda - puszcza oczko i nic .... Mogła by coś "powiedzieć" o super promocjach ... i potem puścić oczko Tak, czy inaczej "kobiety AZ" młodnieją ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Widać, że jakby zabrakło im koncepcji, bo to nie ma jakieś logicznej całości - niunia + widoczki VS domeny i hosting :palacz:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dla mnie to traktowanie potencjalnego klienta jako nieumiejącego pochamować swoje popędy prymitywa, który w wyborze oferty będzie kierował się cyckami czy tam innymi walorami fizyczności kobiet - tak sprowadzając rzecz do sedna...

Mnie za to zawsze kuszą oferty, reklamy gdzie z góry zakłada się, że jestem inteligentny, umiem liczyć i liczy się dla mnie każda zainwestowana złotówka.

Seen88 twój post w temacie Ilu klientów może średnio "obrobić" jeden SEOwiec

Brudnej, mokrej - ogólnie dziewczyny bardzo nam pomagały :D

wiec po co te pitolenie chyba w tym poście seksistowski humor wylewa się z monitora??

Takie realia reklamy obecnie na świecie. siedzę w tym wiec wiem. I tak 99% to łyka jeśli jest 1 % ludzi z inna orientacja seksualna i innym pułapem piękna lub malkontenty to to jest w granicach błędu statystycznego. Zeszłego roku miałem w rekach badania zlecone przez jedną agencje reklamowa o zasięgu światowym ( europa+ kraje postsowieckie). cycki, pupy, ładne buzi dalej skutecznym narzędziem nic się nie zmienia i nie wygląda na to ze bedzie się zmieniać ( wystarczę wlaczyc TV).

Wreszcie przyłapałem Cię na błędzie- pisze się patrzą ;)

A nie tak: "Powinno być napisane patrzą" ;)?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Rozumiem, że trafiałeś na brzydkie polonistki...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności