PrestaShop Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 @MaxPan kobiety patrzą na piękne kobiety .. z zazdrością a faceci z pożądaniem Motywy PrestaShop PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja nie uważam, że coś w tym złego tylko trochę to IMHO zaskakujące na głównej stronie i dziwne wygląda - puszcza oczko i nic .... Mogła by coś "powiedzieć" o super promocjach ... i potem puścić oczko Tak, czy inaczej "kobiety AZ" młodnieją HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dziwi mnie tylko co w kolejnych slajdach robią te piękne widoki Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Te widoki są pewnie dla kobiet, a że to faceci głównie kupują domeny to na 1 rzut idzie ładna kobieta;] kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Widać, że jakby zabrakło im koncepcji, bo to nie ma jakieś logicznej całości - niunia + widoczki VS domeny i hosting HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dziwi mnie tylko co w kolejnych slajdach robią te piękne widoki Chcieli chyba pokazać łono, natury oczywiście. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txt24 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Na pierwszy rzut oka z napisu na koszulce widać OV(H) To się nazywa chyba strzał w stopę Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mfinczuk Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mnie bardziej przekonuje dobra oferta a nie ladna dziewczyna. Takie dzialania marketingowe sa dla mnie seksistowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seen88 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dla mnie to traktowanie potencjalnego klienta jako nieumiejącego pochamować swoje popędy prymitywa, który w wyborze oferty będzie kierował się cyckami czy tam innymi walorami fizyczności kobiet - tak sprowadzając rzecz do sedna... Mnie za to zawsze kuszą oferty, reklamy gdzie z góry zakłada się, że jestem inteligentny, umiem liczyć i liczy się dla mnie każda zainwestowana złotówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Seen88 twój post w temacie Ilu klientów może średnio "obrobić" jeden SEOwiec Brudnej, mokrej - ogólnie dziewczyny bardzo nam pomagały wiec po co te pitolenie chyba w tym poście seksistowski humor wylewa się z monitora?? Takie realia reklamy obecnie na świecie. siedzę w tym wiec wiem. I tak 99% to łyka jeśli jest 1 % ludzi z inna orientacja seksualna i innym pułapem piękna lub malkontenty to to jest w granicach błędu statystycznego. Zeszłego roku miałem w rekach badania zlecone przez jedną agencje reklamowa o zasięgu światowym ( europa+ kraje postsowieckie). cycki, pupy, ładne buzi dalej skutecznym narzędziem nic się nie zmienia i nie wygląda na to ze bedzie się zmieniać ( wystarczę wlaczyc TV). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Wreszcie przyłapałem Cię na błędzie- pisze się patrzą A nie tak: "Powinno być napisane patrzą" ? Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 My tu o cyckach a wy o polszczyźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Rozumiem, że trafiałeś na brzydkie polonistki... Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaba_ Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 kobiety chętnie paczą Wreszcie przyłapałem Cię na błędzie ... zaś wcześniej ... byli ładne dziewczyny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Nikonem,Altaica -Max_Pan nie popełnił błędu barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.