petelevy Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mnie namówiła, kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dobrze, że nie "zesztywniałeś z wrażenia", bo być zauroczony nie mógł oderwać wzroku i tym obsłużyć samym formularza zamówienia HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Izabela już widocznie nie daje rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Doszło zdjęcie nowej AZtki tylko znowu w pozycji "na pachę"... dziwne te jej pozy HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Idealnie pasuje do reklamy antyperspirantów webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolaps Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Dziewczyno zdejmij ten sweter! Jutro ma być 37 st.C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prestaa Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Prawa, lewa... w następnym zdjęciu będą obie ręce.. nie podoba mi się kierunek, w którym zmierza jej stylista .. myślę o odzianiu Projektowanie sklepów internetowych - wdrożenia prestashop oraz realizacje projektów graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Tak a propos az.pl to radzę uważać. Nie chcą wydawać kodów authinfo od ręki, tylko "z powodów bezpieczeństwa" wysyłają do 24 godzin. Ta dziewczyna Az widocznie miała odwrócić uwagę od tego. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie chcą wydawać kodów authinfo od ręki, tylko "z powodów bezpieczeństwa" Od ręki to możesz załatwić "inne potrzeby" ...Tylko "z powodów bezpieczeństwa" przedtem umyj ręce HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Czemu jesteś złośliwy? "Od ręki" to jest normalnie funkcjonujące stwierdzenie: https://pl.wiktionary.org/wiki/od_r%C4%99ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wiedziałem, iż gdzieś mi wpadła w oko to miss świata jakiś tam nastolatek ; Gdyby takie foto dali Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie jestem złośliwy ... tylko nie wszystko załatwia się "od ręki", więc nie widzę związku z uważaniem na firmę AZ... Widocznie mają taką politykę bezpieczeństwa, że nie załatwiają pewnych spraw "od ręki". Gdyby takie foto dali I slogan reklamowy - Pomożemy Ci w załatwienieu sprawy "od ręki" ha,ha HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ok, rozumiem, z tym, że dla mnie dotychczas to była główna zaleta Az.pl, że można było zobaczyć kod authinfo w każdym momencie i przetransferować. Ja zwróciłem uwagę, że zmieniła im się ta polityka bezpieczeństwa. Faktycznie, inne firmy miały czasem jeszcze gorzej, czasem trzeba było jakieś papiery wysyłać pocztą itp.. Póki co w premium.pl jest authinfo do wglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 o miss świata jakiś tam nastolatek ; Co to za szczypiornistka , bo nie kojarzą? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Pojawiła się nowe zdjęcie - filmik - Tym razem z nóżką w rozkroku AZ chyba minął się z branżą HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.