mcmagik Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 o matko, ale z fotoszopowana.. ktoś przesadził.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Nie chcę obrażć tej Pani, arrtysty fotografa a tym bardziej AZ, ale ujęcie, ustawienie etc. pasują do innej działalności. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Zerknąłem i faktycznie, niby fajna ale co to ma do takowej firmy? Wygląda jak po wielokrotnym szczytowaniu w swetrze swojego kochanka No i typowa kobieta, się uśmiecha i nic nie mówi No ale coś w sobie ma.. aaa..już wiem nazwisko Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Weronika Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wygląda jak po wielokrotnym szczytowaniu w swetrze swojego kochankaBardzo dobre porównanie - określenie ...--- I jak by swoim zachowaniem stricte erotycznym zachowaniem chciała go zachęcić na kolejny raz ... --- Tak, czy inaczej przestaje to korespondować z branżą jaką reklamuje .... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Pojawiła się nowe zdjęcie - filmik - Tym razem z nóżką w rozkroku AZ chyba minął się z branżą Dają takie bezsensowne zdjęcia, które notabene bardziej odstraszają, przynajmniej mnie. A po co takie dają, żebyście o nich gadali Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A po co takie dają, żebyście o nich gadali Tylko czy te "gadanie" przekłada się na odpowiednią konwersję zakupów ich usług. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Tego nie wiadomo Ale ktoś nowy się zawsze dowie, a czy skorzysta... Każdy kombinuje jak może i o to chodzi Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietyahouse Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Pojawiła się nowe zdjęcie - filmik - Tym razem z nóżką w rozkroku AZ chyba minął się z branżą Do mena;) przeprowadzki poznańpierwsze pozycjonowanie przeprowadzki poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avandi Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.