Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Już kiedyś pisałem , że coś takiego chcę "wyprodukować" coby wyglądało i miało jeszcze moc , ostatnie "zawirowania" w algo spowodowały, że musielim wprowadzić zmiany :P i modyfikacje, także pokrótce jak to będzie wyglądać.

100 serwisów opartych na silniku WP na 100 TLD i różnych IP (linkowanych delikatnie z serwisów społecznościowych i darmoszek typy blogspot czy wordpres.com)

charakterystyka wpisu (wysoki stopień unikalności ) tekst sumarycznie ok 4000 znaków składający się z:

a ) wstęp

b ) rozwinięcie

c ) podsumowanie

dodatkowo komentarze od 3 do 12 pod wpisem (komentarze trzech rodzajów - męski, żeński, nijaki)

1 do 2 zdjęć w poście

1 - 2 linki we wpisie

rozkład procentowy anchorów 30% EM, 30% adres 40 różne typu kliknij, zobacz itp (ale ... ale te linki będą umieszczane w bezpośrednim sąsiedztwie fraz i słów kluczowych) ;)

dodatkowo będą puszczane "puste posty" bez linków oraz z linkami "do zaufanych tematycznych źródeł" o różnej długości tekstu (od 300 do 3000 znaków) ze zdjęciami i emblemowanymi filmikami z YT.

Teraz cena za wpis 650 - 900 PLN - czyli wychodzi za jeden wpis finalny (razem z komentarzami) 6,50 - 9 zł za jedną publikację (dla jednej publikacji przygotowywane są dwa teksty synonimizowane o długości średnio (z synonimami 80 000 znaków) - tekst wyjściowy przed synonimizacją przykładowo ma ok 7000 znaków.

Wszystkie ilości liczone ze spacjami .

Warunek - zakaz dopalania wpisów z rumaka, skrejpa itp (w przypadku stwierdzenia takowego wpis usuwany i 404 ;)

Jacyś chętni byliby ? (preferowani "znajomi" o dłuższym stażu znajomości) :D

Teraz spadam na małe co nieco także potem poczytam coście napłodzili w temacie ;)

edyta,

zapomniałem o wyglądzie - czyli proffskórki takie zdecydowanie "nie blogowe" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lejesz miód na moje serce, potwierdzając wszystko, co "wyczytałem pomiędzy wierszami" na PiO w ciągu ostatniego roku :)

Projekt jakoby ciekawy. Na pewno będzie różnił się od tego co powstaje obecnie. Byłbym chętny na przetestowanie jeśli istnieje taka możliwość, jeśli nie to kiedyś może po jakiejś obniżce zakupiłbym publikację dla testów. Ogólnie myślę, że ma to powodzenie i rację bytu. Będzie to swego rodzaju artelis, tylko przeplatany tekstami bez linków, tam takowe też się zdarzają ale niezwykle rzadko.

SEO in Bielsko-Biała 

Każde nowe rozwiazanie jest dobre

Dopóki ktoś nie uzna że mu te linki szkodzą... I nie zgłosi do disavow...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ogólnotematyczne czy raczej zawężona tematyka tych blogów ? Pytam bo mam kilka takowych :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Parę pytań.

Czemu wszystko na WP, uważasz to za mocną część planu?

Jaki procent artykułów bez linków do tych z linkami?

Czy każdy wpis będzie na każdym blogu będzie musiał oscylować przy 4000 zn ? hmn...

Czy wszystkie 100 blogów na WP będzie miało jednakowy schemat urli ?

Czy dopuszczasz możliwość dodania wpisu linkującego do domeny A do wszystkich 100 blogów w jednym dniu ?

@pzcjnr:

WP tylko, jumla według moich testów się nie nadaje, podobnie drupal. za wp przemawia też łatwość obsugi i mnogośc wtyczek

Im dłuższy wpis tym lepszy efekt ;)

Schemat URLi ? Nie sądzę aczkolwiek nie ma to znaczenia jeśli zadba się o to a by tytułe nie powielały się

Ale mówię to z własnego doświadczenia ;) poczekam na official statement :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Normalnie zaskakujesz, Beer ;) Potestowałbym, jeśli jest komitet kolejkowy proszę mnie zapisać na jeden zestaw :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dziś taki projekt to głównie dla siebie i KILKU ( max 5?) znajomych na pokrycie części kosztów. Zrobisz kilkunastu (nie)znajomych i pozamiatane prędzej czy później.....

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zakaz linkowania = uniknięcie oflagowania precla = ale jaka moc?

Kilka zł za max 2 linki?

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności