Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

- ładne oryginalne grafiki

W bazie jest kilka tys zdjęć (różne tematyki)

teksty pisane dla ludzi (10 zł to kwota wystarczająca na tekst wysokiej jakości, może nie długi, ale lepszy taki niż byleco)

jeden komplet tekstów (na jedną publikacje) to koszt około 300 zł

co 2-3 tekst bez linkow

to podstawa, plus jeszcze jeden myk podnoszący "wiarygodność" ;)

linkowanie nie tylko z tekstu, ale i z banerow, zdjeci, innych miejsc

:D nooo

ograniczenie ilosci wpisow dziennie

no, to nie będzie 100x onet :P

spokojne linkowanie calosci

da rade ;)

dorabianie na reklamach

tylko reklamy fundacji i projektów charytatywnych (wiadomo po co) :D

Chętnie przetestuję potencjał takiego systemu

Do kolejki :D

a całkiem poważnie to w międzyczasie doszło parę pomysłów a, że wakacje to ludzie przeklinają jak im sie (_!_) zawraca :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gotowy :D i ciągle modyfikowany bo paru ludzików poinformowało o fajnych sprawach jak i zwróciło uwagę na inne niebezpieczeństwa których nie "bralim" pod uwagę :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dobry pomysł, założenia eleganckie tylko ciuteczkę za drogi próg wejścia, ale chyba o to chodzi :)

Nie wiem, gdzie ten próg - znajomi czy cena?

W sumie jak się nie wejdzie, elegancki przepis na fajne zaplecze :)

prowadzę podobny projekt i daje radę :)

Pomysł bomba życzę powodzenia w realizacji

Ale...

Podobnego typu rozwiązania z łatwością można kupić na zachodzie w zdecydowanie lepszej cenie jednostkowe per wpis .... i można tego typu działania skalować do tysięcy wpisów które są również w zadbanych blogach z podziałem na kategorie tematyczne a nie do zabawy w "gnojku" 100 wp.

Jeśli chodzi o zabawę brandową która teraz jest modna może lepiej masowy/grupowy zakup publikacji prasowych w dużych portalach na dużych zniżkach ?

Staty pierwszej lepszej siatki blogów która przyszła mi na myśl:

Total Active Blogs 16,971 Total Pages Available for Links 40,555,441 Blogs Accepting Article Posts 15,456

Powodzenia

że wakacje to ludzie przeklinają jak im sie (_!_) zawraca

To do mnie pijesz? ;-)

Gdzieżbym śmiał ;) do innych "piję" ale z niemalże zerowym skutkiem , jacyś abstynenci czy co ... ;)

Podobnego typu rozwiązania z łatwością można kupić na zachodzie w zdecydowanie lepszej cenie jednostkowe per wpis .... i można tego typu działania skalować do tysięcy wpisów które są również w zadbanych blogach z podziałem na kategorie tematyczne a nie do zabawy w "gnojku" 100 wp.

Jak rzucasz jakieś hasło to podaj przynajmniej do tych "super" systemów linka.

Chętnie je zobaczę.

sponsoredreviews chociazby

5$ za wpis na marnej jakości stronie:

"Blog posts range anywhere from $5 per post on the low side and to hundreds of dollars on the high side. You choose the price based upon the criteria you are looking for. We have something for everyone."

to przy 100 wpisach daje nam około 1500 zł, więc chyba to nie to o czym piszemy w tym wątku.

Wiesz dobrze, że takie wpisy są tyle warto co nic ...

Pozdrawiam

jeśli 5 golców jest barierą nie do przeskoczenia to boję się, ze wybrałeś złą branżę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

autorski system

Zgred tu chodziło raczej o przykład, że na zachodzie jest taniej i lepiej, a powyższy przykład jak ktoś już sprawdził wychodzi 2 razy drożej. Nie wiem, nie sprawdzałem, ale jeśli tak jest to przykład był po prostu zły i nie chodziło tutaj o to czy kogoś na to "stać" czy nie:)

W każdym razie jak czekam z niecierpliwością co się urodzi z tego tematu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności