Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na zachodzie jest taniej i lepiej

Taniej jak chodzi o teksty anglojęzyczne bo masz możliwość zamówienia u pakistańczyków i hindusów (przy niskiej jakości), jak masz już coś z Francji czy z Niemiec to już nie jest tak tanio, środkowa półka to hiszpańskojęzyczne sprawy.

W tego rodzaju systemach liczy się jakość tekstu, dodatkowo teraz wchodzi w grę takie zakombinowanie aby teksty specjalną formę, nazwę ją niepreclową, bo 99% artykułów ma jedną i tą samą formę, że nie wspomnę o sztampowej konstrukcji takich serwisów .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@pzcjnr:

WP tylko, jumla według moich testów się nie nadaje, podobnie drupal. za wp przemawia też łatwość obsugi i mnogośc wtyczek

Im dłuższy wpis tym lepszy efekt ;)

Schemat URLi ? Nie sądzę aczkolwiek nie ma to znaczenia jeśli zadba się o to a by tytułe nie powielały się

Ale mówię to z własnego doświadczenia ;) poczekam na official statement :)

Paweł, Joomla jest też OK, ale większość się poddaje, ponieważ jest trudna na początku w obsłudze:) Ja się trochę popracuje to nie jest to, aż tak trudne jak się wydawało na początku:)

jeśli 5 golców jest barierą nie do przeskoczenia to boję się, ze wybrałeś złą branżę.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;-)

1500 zł za 100 linków ze słabej jakości stron to trochę słaba inwestycja. Więc nie mów mi o mojej zasobności, bo sądzę że jest większa niż Twoja. Lecz jeśli pozycjonujesz klientów to musisz ważyć cenę do jakości. Co Ci ze 100 linków dla klienta, który płaci zaużmy 300 zł / mieisąc.

mefi tyle co nic ? Chyba nie masz pojecia kto uzywa sponsored reviews (albo kto uzywal przed ostatnim updatem )...

Wydać $500 na linki dla jednej domeny w mocnej branzy to tyle co nic bo dzienne zyski z "fajnej" frazy to nawet kilka tys $.

Marcin z Tobą w 100% się zgadzam. W brażny gdzie są tyś $ jak budżet to wtedy dobre arty się zwracają. Lecz wróćmy do polskich realiów. Gdzie budżet kilka tys złoty to jeden klient (sam wiesz na ile zapytań).

Natomiast mówimy o systemie zaplecza na polskie realia, gdzie dobrze wiemy jak koledzy z "pseudo Seo" je zaniżają. Więc system musi być w miarę tani (Zgred - pojęcie taniości jest względne i zależy od stosunku cena jakość).

Pozdrawiam

Co Ci ze 100 linków dla klienta, który płaci zaużmy 300 zł / mieisąc.

w dodatku któremu sie obiecało TOPy dla konkurencyjnych fraz i dało gwarancje co ? :D

potem jest coś takiego ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/182302-opinia-o-zlej-firmie-pozycjonerskiej-a-moze-i-calej-branzy/#entry1265026

Natomiast mówimy o systemie zaplecza na polskie realia, gdzie dobrze wiemy jak koledzy z "pseudo Seo" je zaniżają. Więc system musi być w miarę tani

Kto zaniża ten zaniża a SEO i związane z tym usługi jeżeli mają być dobrze wykonane to wybacz ale tanie nie będą, za te przysłowiowe Twoje 300 zeta będzie gówniana usługa i nic więcej bo nie starczy nawet na wykonanie jednego w miarę serwisu zapleczowego.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

wiecie co ta rozmowa już śmierdzi, każdemu złomiarzowi mało za złom, a każdemu kucharzowi mało za obiad, no dajcie spokój biadoleniu...

Kto zaniża ten zaniża a SEO i związane z tym usługi jeżeli mają być dobrze wykonane to wybacz ale tanie nie będą, za te przysłowiowe Twoje 300 zeta będzie gówniana usługa i nic więcej bo nie starczy nawet na wykonanie jednego w miarę serwisu zapleczowego.

No dobra, ale sprecyzuj, że nie dotyczy to fraz " bardzo dobra knajpa w ostrołęce " i to całe gadanie o budżetach jest tyle warte co nic.

Bo jak ktoś obrabia frazy gdzie w serpach ma same kobyły za grosze to jego problem, a jak ktoś bierze 600 zł za nic to jego sumienie.

Wróćmy do tematu:

Nie sądzę, żeby ktokolwiek teraz bezpośrednio walną linki na cokolwiek z brandem z takiego systemu....

uwaga liczne multikonta

No dobra, ale sprecyzuj, że nie dotyczy to fraz " bardzo dobra knajpa w ostrołęce " i to całe gadanie o budżetach jest tyle warte co nic.

Znaczy jak "słabe" frazy to robimy je byle gównem ? ;)

jeśli 5 golców jest barierą nie do przeskoczenia to boję się, ze wybrałeś złą branżę.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;-)

1500 zł za 100 linków ze słabej jakości stron to trochę słaba inwestycja. Więc nie mów mi o mojej zasobności, bo sądzę że jest większa niż Twoja. Lecz jeśli pozycjonujesz klientów to musisz ważyć cenę do jakości. Co Ci ze 100 linków dla klienta, który płaci zaużmy 300 zł / mieisąc.

I pisanie ze zrozumieniem też.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co nie zmienia faktu, że ma to być system zamknięty, przeznaczony dla zaufanych osób. Połowa biorących "czynny" udział w dyskusji i tak pewnie nie uzyska do niego dostępu. Dyskusja miała dotyczyć tego, co myślimy o skuteczności takiego systemu niż czy ktoś go podpier... lub kwoty, za którą można dodać się do projektu.

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

System zamknięty dla wybranych, ale co z tymi nie wybranymi. Znając polską mentalność dochodzę do wniosku, że będą "bruździć".

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dopóki nie przejmie klienta wybranego zaufanego to linków nie pozna, znając życie Beer poblokuje roboty ahrefsa i innych. Dopóki zaufany nie udostępni linków/klienta niezaufanym to system ma szanse na powodzenie

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

myślę, że Beer liczył na pochwały + ewentualnie tak jak na 2 pierwszych stronach konstruktywne podpowiedzi, co do projektu, później natomiast był zażarty spór o skuteczność, odwodzenie od projektu oraz o wysokość cen za dodanie strony. Podejrzewam, że temat do zamknięcia, bo projekt albo już działa, albo założyciel wdrożył wskazówki lub wdroży. EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności