Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Projekt wykończy się poprzez synonimizowane teksty - obecnie moim zdaniem, jak dobre by one nie były to i tak spalą projekt. Jak nie od razu to po kilku(nastu) miesiącach.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zwykłe precle. W każdym tekście link, teksty z synonimów. Takie projekty były dobre kilka lat temu.

A za 900 zł można postawić fajne zaplecze na darmowych blogach. Tylko dla siebie

Zgadzam się z Pionem. Za 900 stówek to można zrobić naprawdę sporo i nie muszą to być współdzielone precle. I nie ma dla mnie znaczenia czy mają one teksty po 4k znaków, co jakiś czas tekst bez linka czy inne cuda, które mają niby świadczyć o bezpieczności tego projektu.

"6,50 - 9 zł" na piwo dla admina dowolnego portalu i już masz dożywotni link dofollow w dobrej lokalizacji :)

,jakaś historia

Tak

Projekt wykończy się poprzez synonimizowane teksty

Warunkiem jest to, że jeden copy może napisać tylko jeden tekst dziennie (to nie są ludzie którzy tak zarabiają)

W każdym tekście link,

Właśnie, że nie w każdym

Za 900 stówek to można zrobić naprawdę sporo

Zgadza się ale na pewno nie 100 miejscówek

znajomych na pokrycie części kosztów

Traktuje to bardziej jako "spółdzielnie" niż sposób zarabiania ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja wedję - sporadycznie ;) bo sam już dłubię przy własnym :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Myślę jeszcze nad czymś innym nad systemem "prywatnych blogów" :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Soft i system to ja już mam ;) WP Katy mają "spaloną" strukture :(

Mało wiesz o wp-katach :) To zwykły wordpress, jak co wygląda albo się definiuje, albo można zmienić w templatce. W kodzie można ukryć istnienie wtyczki tak, że na każdej domenie będzie inaczej się nazywała :)

edyta:

Nawet nazwy klas CSS czy nazwy funkcji JS mogą być różne na każdej domenie - kwestia kliknięcia jednej opcji w konfiguracji.

1. Czy historia i linkowanie delikatnie z serwisów społecznościowych i darmoszek typy blogspot czy wordpres.com dadzą wystarczającą "szmoc"?

2. Czy wpisy też będą delkatnie linkowane?

2. Własne "dopalanie" zabronione - OK, a podlinkowanie? (np. ze swoich 50 blogów, plus linki nofollow przykładowo 1k wiki na wpis plus inne linki nf - nie komentarze)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

2. Własne "dopalanie" zabronione - OK, a podlinkowanie? (np. ze swoich 50 blogów, plus linki nofollow przykładowo 1k wiki na wpis plus inne linki nf - nie komentarze)

Właśnie spaliłeś projekt.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności