Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcecie

- "100 TLD i różne IP",

- anchory "typu kliknij, zobacz itp" (!!!),

- naturalnie wyglądające sąsiedztwo "zdjęć i emblemowanych filmików z YT",

- nie dopalane wpisy "z rumaka, skrejpa itp",

i to wszystko w cenie "6,50 - 9 zł za jedną publikację",

to naprawdę warto rozmawiać z właścicielami normalnych blogów i for. Dadzą Wam linki w najlepszych miejscówkach.

Tyle, że blogi i fora spamicie automatami, a takie "wydumane" zaplecze wydaje się Wam lepsze ;)

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale to przecież zwykła baza precli.

1) Można kombinować, można nakazywać różnicowanie anchorów, a wcześniej czy później (na ogół wcześniej) i tak traci się nad całością kontrolę.

2) W dobie disalov tool projekt padnie wraz z pierwszym obrażonym, dotkniętym czy po prostu sfrustrowanym lepszymi wynikami "kolegów".

3) Zakaz dopalania wpisów - nie do wyegzekwowania. Tak jak wyżej, zawsze znajdzie się ktoś, kto pójdzie na skróty. Linkowanie delikatne jest czasochłonne i dużo bardziej kłopotliwe niż masówka. Tak linkować, owszem można, stronę, która jest dla nas szczególnie ważna. Nie wyobrażam sobie "delikatnego" linkowania setki wordpressów - nikt nie będzie miał na to czasu ani chęci.

4) Dodanie 10 stron do tego ekosystemu to będzie koszt niemal 10000 złotych. Kosmos, szczególnie biorać pod uwagę to, że jakby to nie były wymuskane i dopieszczone serwisy, to będą to zawsze tylko precle.

Nie ma tutaj siły, jeśli ktoś ma naprawdę dobrego i silnego wordpressa, potrafi go spieniężyć lepiej, niż poprzez udostępnienie dla wpisów pozycjonujących konkurencję.

była...

. Dadzą Wam linki w najlepszych miejscówkach.

Widzę, że dla Ciebie licza się tylko linki - zmień podejście w tej kwestii a zrozumiesz istotę projektu.

@Cxz: jak masz obawy przecież nikt nie zmusza do wejścia w system :P, jesli chodzi o 10 tys zeta - bariera wejścia dla pokemonow nie do przejścia i o to chodzi = czyż nie ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Absolutnie każde "prywatno-publiczne" zaplecze wyleci w kosmos. Wstaniesz któregoś pięknego ranka i będzie banik na wszystkich domenach.

PS. Gdyby posta napisał jasio z 10 postami to byście go pojechali za taki pomysł...:D

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Widzę, że dla Ciebie licza się tylko linki - zmień podejście w tej kwestii a zrozumiesz istotę projektu.

No to mam zagwozdkę na cały dzień :D

Max chyba po urlopie wrócił wyposzczony - cięty do bólu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Absolutnie każde "prywatno-publiczne" zaplecze wyleci w kosmos

Hmm, mam takie z kilkoma kumplami od 2008 i (odpukać) się trzyma ;) . ogólnie, jeżeli w systemie jest więcej niż 20-30 osób to zaczyna się robić "duszno" i wraz ze wzrostem ilości użytkowników bezpieczeństwo leci w dół ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Siłą takiego projektu jest dostęp tylko dla wybranych.

Czego można spodziewać się po grupach precli, blogów czy katalogów, które są reklamowane na forum lub bezpośrednio w stopkach. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Już kiedyś pisałem , że coś takiego chcę "wyprodukować" coby wyglądało i miało jeszcze moc , ostatnie "zawirowania" w algo spowodowały, że musielim wprowadzić zmiany :P i modyfikacje, także pokrótce jak to będzie wyglądać.

100 serwisów opartych na silniku WP na 100 TLD i różnych IP (linkowanych delikatnie z serwisów społecznościowych i darmoszek typy blogspot czy wordpres.com)

.......

Niechce się chwalić ale właśnie coś takiego jak opisałeśmam od roku i działa wyśmienicie, na dzisiejsze warunki, nikogo tam nie wpuszczam jest faktycznie to zamknęty system

telesystem.com.pl

ale jeżeli powstanie coś podobnego kolejnego dlaczego nie chętnie się dołącze do kolejnego zamknętego systemu

Marketing internetowy dla firm

jak to nikogo tam nie wpuszczasz jak masz stronę sprzedażową?:) i skoro już napisałeś to przypomniało mi się, że miałem spytać o to "dodawanie artykułów do bazy portali tematycznych." tzn jaka to tematyka?:) bo ze strony wynika, że każda:) więc o co chodzi z tą tematycznością?:)

Jedyna "ciekawostka" to brak raportu po wykonaniu zlecenia co mocno ogranicza Klientele zapewne, ale to chyba jedna z dróg, w którą będzie trzeba zmierzać. Szkoda, że akurat tutaj o tym napisałeś bo chętnie bym o tym pogadał, ale nie chcę tu robić offa :)

jak to nikogo tam nie wpuszczasz jak masz stronę sprzedażową?

Pisałem coś o stronie sprzedażowej ? ;)

tzn jaka to tematyka?

Tematyki do uzgodnienia w grupie ale już kilkanaście wstępnie uzgodnionych jest.

ale właśnie coś takiego jak opisałeśmam od roku

Nie masz ;)

Tomek to jest system który jeszcze jest dopracowywany i z całą pewnością pewnych rzeczy nikt na chwilę obecną nie używa, wszyscy lecą na łatwiznę, głównym problemem w czymś takim są teksty i związane z tym zróżnicowanie długości tekstu oraz wyglądu, ponadto we wszystkich systemach jest jedna cecha wspólna pozwalająca na rozpoznanie czemu to tak naprawdę służy ;).

Zastanawiałem się nad jeszcze jednym aspektem zaplecza tak aby w ogóle nie było rozpoznawane jako zaplecze ale to zupełnie inna bajka i póki co jest to w powijakach a dyskusje i spory nad wersją finalną są "gorące" :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zaplecze powstało na potrzeby moich klientów i spełnia tą rolę bardzo dobrze, co nie znaczy że of czasu do czasu nie mogę tam opublikować jakiś brendowych artykułów dla znajomych,

jest zabezpieczone przed ahrefts i majestic i jest całkowicie prywatne, kogo interesuje temat to się odezwie kogo nie to oleje info

tak czy siak do kolejnego chętnie przystapie bo po moim widzę ze to jest lekarstwo na pande

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności