Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

to brak raportu po wykonaniu zlecenia

Ciekawostek jest więcej a to, że nie wspomniałem o raporcie nie oznacza, że go nie będzie - umieszczanie artykułów i komentarzy niestety jest rozłożone w czasie w/g analizy "rozwoju" ponad 200 "normalnych" blogów/serwisów ...

edyta,

dlatego nie jest to system dla "niecierpliwych"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znaczy dałem doopy ale jestem "zmęczony" po wczorajszej wizycie krakowiaków :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a poza tym Xann wszystko ma, wszystko juz cwiczył i wszystko wie lepiej :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

1. Czy historia i linkowanie delikatnie z serwisów społecznościowych i darmoszek typy blogspot czy wordpres.com dadzą wystarczającą "szmoc"?

2. Czy wpisy też będą delkatnie linkowane?

2. Własne "dopalanie" zabronione - OK, a podlinkowanie? (np. ze swoich 50 blogów, plus linki nofollow przykładowo 1k wiki na wpis plus inne linki nf - nie komentarze)

Pozdrawiam,

Mariusz

1. ten sposób dopalenia jest hmm specjalnie użyty ale nie powiem w jakim celu ;)

2. tak (ale rozłożone w czasie)

3. zero wiki , zero precli

Ale dzięki za zwrócenie uwagi , zobacze czy da rade połączyć to z innym projektem tak aby logicznie to zlinkować ;)

Zastanawiam się czemu by nie partycypować kosztów od samego początku z grupą - możliwe że poszło by to szybciej i sprawniej - skuteczniej ?

Większość firm ma podobne narzędzia dla siebie. Ale nie udostępnia je min. ze względu na zaufanie i logistykę jaką trzeba się wykazać.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

to proszę zdradź tajemnice i powiedz co jest na topie

To żadna tajemnica.

Zaplecze wyższego poziomu. Chodzi mi oczywiście o jakość. Nie jest to w topie, gdyż nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić ze względu na koszty.

Jest to też swego rodzaju panaceum na wszelkiego rodzaju aktualizacje algo.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

mimo iż jestem jeszcze trochę zielony w SEO to się wypowiem.

wiem jedno i to jest chyba oczywiste dla wszystkich. coś co ma być dobre i skuteczne musi kosztować.

jeżeli właściciel postawi na jakość i będzie dbał o każdego precla to może google tego nie ugryzie (chociaż dzisiaj tego nikt nie wie tak na prawdę).

może za jakiś czas ktoś się wypowie o skuteczności tego zaplecza.

precle i katalogi wciąż dają wzrosty - przynajmniej u mnie - ale moje frazy to nie jakieś kozaki :)

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Z naszych obliczeń jeden tekst synonimizowany nie może iść na więcej niż na max 25-30 stron przy założeniu, że mamy synonimizację zarówno pojedynczych slów na poziomie min 3 jak i całych wyrażeń.

Postawienie zaplecza to też trochę czasu bo trzeba podchodzić do każdej strony indywidualnie ją konfigurując. aby jak najbardziej zróżnicować.wizualnie i kostrukcyjnie.

Nie mamy sie co oszukiwać wszystkie systemy ogólnodostępne pod tym względem są żałosne i nie zmieni tego dodawanie obrazków do artykułów czy wideo wszystko szyte na jedno kopyto ;)

Jesli na calosc ma pójśc synonimizacja jednego tekstu

Jak to do mnie to wyjaśniam (po części było u góry) jeden tekst to tak naprawdę 3 różne teksty które zawierają w sobie 3 elementy. a właściwie 4 jeśli liczyć komentarze. No i mamy kłopoty nie ukrywam z przerabianiem WP pod to bo niektóre skórki nie paszą :(

blogi to już dawno przeżytek

Bez urazy ale sam jesteś przeżytek a blogi jako element soszjal media mają coraz wiekszą moc.

Czyli jak dobrze rozumiem, jeśli na podstronie serwisu mają być zamieszczonych 10 linków, to:

3 linki będą ze słowem kluczowym, czyli:

1. Słow kluczowe 1

2. Słowo kluczowe 2

3. Słowo kluczowe 3

3 linki bedą z adresem strony, czyli:

4. www.xxx1.com

5. www.xxx2.com

6. www.xxx3.com

4 linki bedą ze słowami, kliknij, zoczacz, czyli:

7. Słowo kluczowe: kliknij

8. Słowo kluczowe: zobacz

9. Słowo kluczowe: więcej

10. Słowo kluczowe: kliknij tutaj

Czy dobrze rozumiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności