Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak widzę różnicę - ale to ejst specyficznie przygotowany artykuł :) masz powiezmy wstep, rozwinięcie i zakończenie - 3 części każda osobno synonimizowana, najlepsza synonimizacja II rzędu czyli włącznie ze zdania.

Da się :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z naszych obliczeń jeden tekst synonimizowany nie może iść na więcej niż na max 25-30 stron

Jesli na calosc ma pójśc synonimizacja jednego tekstu

Jak to do mnie to wyjaśniam (po części było u góry) jeden tekst to tak naprawdę 3 różne teksty które zawierają w sobie 3 elementy. a właściwie 4 jeśli liczyć komentarze. No i mamy kłopoty nie ukrywam z przerabianiem WP pod to bo niektóre skórki nie paszą :(

Nawet uwzgledniajac to nadal wychodzi za male zroznicowanie. Tekstow wejsciowych powinno byc na dzien dobry wiecej.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

1 artykuł

X paragrafów

Każdy paragraf zawiera Y zdań

Każde jest synonimizowane Z razy (zdanie1|zdanie2|zdanie3}

W każdym zdaniu oczywiście synonimizacja słów/fraz.

Losowanie X/N (N=2 lub więcej w zależności od X) paragrafów do artykułu wyjściowego i można to mielić wieeele razy. Problemem może być tylko czytelność artykułu wyjściowego i znalezienie osoby, która zrobi to na odpowiednim poziomie. Do 100 precelków raczej zbyt zaawansowane.

skoro precle i blogi to przeżytek to proszę zdradź tajemnice i powiedz co jest na topie?

Wiadomo co jest na topie - zwłaszcza w Polsce- precle, i wcale tego nie neguje. W sumie, najłatwiej byłoby odpowiedzieć na pytanie, jakie ty tworzysz zaplecze,a więc uznam,ze takie właśnie pytanie padło...

Wykorzystuje przynajmniej kilkanaście różnych skryptów, które pozwalają na tworzenie róznych stron. Przykładowo strony z filmikami

Niby strona rozrywkowa, która stroną rozrywkową nie jest . Jezeli interesuje mnie dana fraza to zakładam kategorię filmików odpowiadających właśnie tej frazie.

Przykładowo w tym momencie interesują mnie frazy z branży medycznej, to szukam filmików o takiej tematyce i w opis wciskam linki.

Opisy wcale nie muszą posiadac po 4000 znaków, bo wystarczy i 150. Najczęściej cały projekt działa na zasadzie 20 000 filmików ok 3000 linków wychodzących na całą stronę . Jak do tej pory (takie strony mam od ok. roku) nie dostałem żadnego bana, a stron tego typu mam ok 100 (dobrej jakości PR 3 -4) oraz 150 nowych stron ( 2 -4 miesiące)

Mało tego,że te strony, są bardzo fajnym zapleczem, to dodatkowo generuja spory ruch, bo z długiego ogona te 100 stron generuje ok. 1000 - 5000 wejśc dziennie . Po

Trzeba być na prawdę bardzo spostrzegawczym ( albo niezłym kut..m), aby takie strony uznać za zaplecze, dodatkowo po roku czasu, do kazdej z tych stron prowadzi od 300 do nawet 1500 dodatkowych linków uzyskanych zupełnie za darmo, czyli linków naturalnych, pozyskanych z forów internetowych, roznoszonych przez osoby odiwedzające te strony

Dodatkowo takie strony bardzo łatwo się linkuje, bo za 1000 zł, to spokojnie mozna zdobyć nawet z 4000 linków

Jak widac jest to jeden z przykładów niby banalnego zaplecza -banalnego, ale skutecznego, i to bardzo skutecznego ....

Oczywiście ten przykład należy potraktować jako część składową całego zaplecza i jeżeli rozmawiamy o mocy, to trzeba brac pod uwage wszystkie inne strony, które posiadam.

można to mielić wieeele razy

Można, ale to, że to nie będą wzajemne kopie nie zmienia faktu, że będzie pewien poziom podobieństwa między tekstami. Oczywiście nie ma sensu iść w skrajnosć i robić 100 nikali, ale 100 tekstów zrobionych z jednego to już niestety słaby pomysł.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Czyli jak dobrze rozumiem, jeśli na podstronie serwisu mają być zamieszczonych 10 linków, to:

3 linki będą ze słowem kluczowym, czyli:

1. Słow kluczowe 1

2. Słowo kluczowe 2

3. Słowo kluczowe 3

3 linki bedą z adresem strony, czyli:

4. www.xxx1.com

5. www.xxx2.com

6. www.xxx3.com

4 linki bedą ze słowami, kliknij, zoczacz, czyli:

7. Słowo kluczowe: kliknij

8. Słowo kluczowe: zobacz

9. Słowo kluczowe: więcej

10. Słowo kluczowe: kliknij tutaj

Czy dobrze rozumiem?

Mniej więcej coś takiego ale w rozłożeniu "globalnym" na wszystkie serwisy ilość linków wychodzących z podstrony będzie różna od zera do max 3-4

100 tekstów zrobionych z jednego

z 3 - 4 tekstów ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W sumie 9 lat doświadczenia to trochę mało, tu się zgodzę ;) Kasę to zarobi osoba która będzie potrafiła wykonać b. dobrej jakości tekst synonimizowany . Największy ból jest w tym, że nie brak osób które sprostały by wymaganiom (wykładają się na tym nawet i dziennikarze którzy pisali "na próbę" ) , kolejną sprawą jest "wypalenie" się takich osób - nie mogą pisać dziennie więcej niż 2 góra 3 artykuły aby nie tworzyć sieki.

Zgadam sie z tym, że można znacznie taniej , jest mnóstwo ofert pisania tekstów za 2 zeta i serwisy z takimi tekstami mają prawdopodobieństwo oflagowania kilkukrotnie wyższe (o banach na chwilę obecną można zapomnieć w przypadku tego rodzaju serwisów bo po prostu obniżają ich moc - trzeba na banana sporo sie napocić ;) )

Era precli jako serwisów "wielotematycznych" o dużej ilości takich samych publikacji już dawno się skończyła ;) takie przynajmniej są fakty. Trzeba kombinować inaczej i z tego co obserwuję to powoli "rushofe bloghaski" zaczynają mieć większy power od najlepszego zadbanego precla-srecla. (jak ktoś nie wierzy to niech sam sprawdzi) ;) .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer -> taki projekt nie ma sensu, z kilku powodów:

- jeśli dodasz choć jeden wpis osoby która nie jest w 1000% zaufana,

- jeśli dodasz wpis na konkurencyjne frazy, konkurencja to znajdzie(nawet z blokowanymi botami ahrefs/majestic),

- jeśli jedna z osób się wyłamie w trakcie dzialania systemu(no chyba że umowy-kary)

i pewnie coś jeszcze by sie znalazło.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Konkurencja wszystko znajdzie :D, jedyny ratunek w takich przypadkach to "jakość merytoryczna" i wygląd .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności