Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląd wbrew pozorom jest najważniejszy przy ocenie / decyzji podejmowanej przez rejtera czyli przy ręcznych robótkach. To akurat przetestowane .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy nowych wytycznych wszystko może podpaść pod nienaturala.

dlatego lepiej nie wchodźcie do systemu bo was wykoszą :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja tam projektowi kibicuje ;) Nie znamy się osobiście więc pewnie i tak bym nie dołączył :D Tak czy inaczej można mieć pewność tylko do swoich miejscówek i nie ma zmiłuj czeka nas okres inwestycji :P

Nie rozumiem jednak tej upartości co do zaplecza na bazie jakiegoś tekstu. Jak wejdzie sqt i zobaczy i nawet 10k tekstu a tam 2 linki dofollow to przecież może to oznaczyć za nienaturalne. Ja już od dawna robię właśnie takie różne sprytne stronki na jaką podał przykład @kokodżambo. Większość padła nieśmiale kiedyś na forum, część wymyśliłem, ale ogólnie to Ameryki nie odkrywam. Cena duuuzo niższa a strona wygląda na prawde naturalnie, szczególnie, że się najczęściej kupuje layout.

Zarówno przy starych, nowych jak i tych publikowanych w przyszłości ;). Nie było, nie ma i nie będzie skutecznego łajt seło . Zawsze będzie to zabawą w chowanego...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dlatego lepiej nie wchodźcie do systemu bo was wykoszą :P

No ja na pewno nie wejdę do projektu, w którym Ty będziesz :)

Nawet nie wiesz w ilu jestem :P a trochę tego jest :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W sumie 9 lat doświadczenia to trochę mało, tu się zgodzę ;)

9 lat doświadczenia i nic z tego nie wynika, sorry, za wyolbrzymienie i przesadyzm, ale ten wątek mówi o tym właśnie :)

Dziwi mnie, że ktoś taki jak Ty wychodzi do ludzi z projektem, który nie ma sensu w oczach ludzi, którzy mają o połowe mniejsze doświadczenie(nie mówię o sobie) i mają w tym punkcie widzenia pełna słuszność(wg. mnie)

Spóźniłeś się z tym projektem o jakieś 4 lata. Teraz to już nie tędy droga... Trzeba szukać na prawdę przekombinowanych rozwiązań, a takie banały jak zadbane precle to już nie ta epoka SEO.

Projekt nowego zamkniętego systemu

... promowany na otwartym forum. Nic więcej dodawać nie trzeba.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blejkuś :D promocja promocją ale zebrane informacje "między wierszami" pricless ;). Chociażby z wypowiedzi niektórych którzy zatrzymali sie na etapie "precli srecli" ;) czy seokatów i wszystko im się tylko i wyłącznie z tym kojarzy. PiO to naprawdę jedyne miejsce gdzie można sobie wyciągnąć wnioski z tego co i jak robić ;) i fajnie, że coś takiego jest ...

Beer - czyli teoretycznie. Wykładam za jakiś czas 900 zeta na wpisy "u Ciebie", dostaję jakiś tam raport. Dopalam wszystkie wpisy jakie tam są rumakiem skrejpem i wikipediami i zostaje tylko mój wpis bo reszta dostanie 404?

przypomnę - teoria ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Jak już ktoś wspomniał pomysł fajny ale spóźniony o 5 lat. Teraz nikt o zdrowych zmysłach nie będzie płacił parę k za dodanie parunastu stron do sieci precli skoro nie wiadomo czy ich za kilka miesięcy nie wytnie wujek Google :) Czasy wszelkiej maści spółdzielni dawno minęły, teraz im ciszej wokół strony mającej zadanie seo tym lepiej.

Szukam osób będących na bbhf

przypomnę - teoria

W praktyce zupełnie inaczej ;)

Wątek w sumie bardzo pouczający bo obrazuje mizerię SEO w PL gdzie szczerze mówiąc dalej tkwimy w zaklętym kręgu precli-srecli ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności