Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czym tu się zniechęcać i tak jest już nadkomplet ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A czym tu się zniechęcać i tak jest już nadkomplet

To po co ten wątek? :D

OT: nie działa Ci blogasek ze stopki :)

Po to aby zgromadzić nadkomplet :D i podpuścić "konkurecje" :D

Pewny jesteś, że nie działa ? Blogaski mają to do siebie, że nie obeznanym się nie pokazują :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No chyba, że faktycznie moje internety nie wpuszczają mnie

Słabe internety robisz :D

Edyta , rzeczywiście coś nie hula poprawnie ;) "ODSZCZEKUJE" :D

#edit: a jednak!

+ pierdyliard :)

pierdyliard +1 :P

Fajny temat - dzięki Krzysiu. Sporo pomysłów mi to dało :) Nawet kilka już w trakcie realizacji. Zakupione skórki, odkurzone stare zapomniane katalogi i domeny :) Alle będzie jatka :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Lepiej późno niż później...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przykład - skończyłem godzinna rozmowę jak automat ma ominąć schematyzm w sposobie linkowania z tekstów czyli takie parametry jak miejsce linku, otoczenie linku, folow/no follow, ilość linków wychodzących , linkowanie w arcie linkiem niższym do "zaufanego źródła, sposób wyświetlania blogrolla itp itd .

A wiekszość pierniczy o preclach sreclach :D

Tak widzę różnicę - ale to ejst specyficznie przygotowany artykuł :) masz powiezmy wstep, rozwinięcie i zakończenie - 3 części każda osobno synonimizowana, najlepsza synonimizacja II rzędu czyli włącznie ze zdania.

Da się :)

Zwyczajnie utrudniacie sobie życie

Co o jest za problem zorganizowac sobie stare książki np,. z epoki PRL-U, i je zeskanować ? Nie musza to być nawet ksiązki, bo za komuny wydawali bardzo fajne biuletyny oraz informatory, i to praktycznie na każdy temat.

Teraz mam u siebie dziewczynę z Ogólniaka, która za 800 na miesiąc- 5 godzin dziennie, te stare ksiazki przerabia na tresć :)

Nie trzeba bawić się w żadne synonimy,a o prawa autorskie tez się nikt nie upomni, bo o co tu się upominać .

Oczywiscie trzeba wiedzieć, gdzie to kupić. Cena tez jest śmieszna, bo książka o ciąży ok. 600 stron to koszt 8 zł ...

No właśnie, typowe podejście seło :D i ktoś tu wspominał o rozwoju :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności