Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Proszono raz jednej wielkimi prośbami,

nie powiem o co , zgadniecie to sami,

a iż stateczna to była białogłowa

nie wdała się z gościem w długie słowa

ale mu z mężem do łaźniej kazała,

wnidą do łaźniej a gospodarz miły,

chodzi by w raju nie zakrywszy żyły,

gość poglądając dobrze żyw a ono

barzo nierówno między pany podzielono

nie mył sie długo i jechał tym chutniej

Nie każdy weźmie po Bekwarku lutniej

łaźniej - link do łazienek

żyły - link do sklepu wędkarskiego do żyłek

Tak mniej więcej wygląda spoko sełokoko :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba tematów na pio brakuje :), zamknięte zaplecze dla wybranych to jak arka noego ratunek ....blake dobrze napisał w tym temacie "Projekt nowego zamkniętego systemu...

dobre hehe

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Odnosze wrażenie, że to jeden z tych topików... który ma jedno zadanie... uświadomić czarnej masie jak skomplikowanych mechanizmów używają mistrzowie SEO, jak skomplikowanych technik, jak skomplikowanego oprogramowania używają, jakich fachowców zatrudniaja, i wogóle jak to całe SEO jest skomplikowane i jakie musi być KOSZTOWNE, żeby je mieć robione dobrze - i co najwazniejsze kto jest tym mistrzem i do kogo należy sie zgłosić, do tego i tego mistrza i żadnego innego, a jednocześnie wytłumaczona będzie XXXX cena pozycjonowania, bo to przeciez nie precel srecel tylko ultranowoczesne, a zarazem super tajne zaplecze ktore kosztuje xxxx dolarsów hehe;)

Odnosze wrażenie, że to jeden z tych topików... który ma jedno zadanie... uświadomić czarnej masie jak skomplikowanych mechanizmów używają mistrzowie SEO, jak skomplikowanych technik, jak skomplikowanego oprogramowania używają, jakich fachowców zatrudniaja, i wogóle jak to całe SEO jest skomplikowane i jakie musi być KOSZTOWNE, żeby je mieć robione dobrze - i co najwazniejsze kto jest tym mistrzem i do kogo należy sie zgłosić, do tego i tego mistrza i żadnego innego, a jednocześnie wytłumaczona będzie XXXX cena pozycjonowania, bo to przeciez nie precel srecel tylko ultranowoczesne, a zarazem super tajne zaplecze ktore kosztuje xxxx dolarsów hehe;)

Ano strzał w 10 :)

Jak robisz taki temat to sie nie chwalisz bo klientów już masz:)

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Ja myślę, że gdyby nie to, że "miszczowie" wciskali kity o gwarancjach pozycji, topach w miesiąc, białym seło, pozycjonowaniu hardcoru za 9,90 to poniższe działy byłyby znacznie chudsze ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/forum/80-filtry-bany-itp/

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/3295-witryna-mi-spadla-w-wynikach-odwieczne-pytanie/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

i zbierasz opinie

To podstawa - czasami jedna wypowiedź da bardzo dużo ;) , poza tym ten wątek nie ukrywam daje mi pojecie o poziomie konkurencji, nie tylko poprzez uczestnictwo w sieci precli. Najcenniejsze zawsze są informacje "pomiędzy wierszami" .

poza tym ten wątek nie ukrywam daje mi pojecie o poziomie konkurencji

I nie tylko Tobie ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Słyszałeś chyba o tym gdzie z rodziną wychodzi się najlepiej ? ;). Całkiem poważnie to PiO jest miejscem do niezłych inspiracji i jednak mimo wszystko można cos wyciągnąć od społeczności

$?

Pytanie retoryczne? :D

Przecież nikt zdrowo myślący nie zapłaci 900 za wpis w 100 sreclach, choćby i złotą czcionką były pokryte.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pół roku to max. dla takiego systemu.

- ludzie będą szli na łatwiznę i będą dodawali gówniane teksty. Dobro wspólne nie jest niczyim dobrem.

- konkurencja to znajdzie nawet jesli zablokujesz boty majesticseo i innych analizatorów linków.

- jeśli ktoś doda tylko linki z tych precli do nowej domeny to G sam to znajdzie

- nawet jeśli wszystko będzie TIP-TOP to jeśli klient użytkownika syatemu zmieni agencję to możesz być pewien, że nowa agencja wyśle disavowa, jeśli tylko coś im się wyda nie tak. Linki w panelu GWT tak szybko nie znikają.

Jednym słowem takie coś mogłoby przejść 3 lata temu. Teraz nie ma szans. Będą bany lub co gorsza oflagowanie.

takie coś mogłoby przejść 3 lata temu

Oj tam, przechodzi dalej, ale nie ze zbieraniny na PiO za 900.

poza tym ten wątek nie ukrywam daje mi pojecie o poziomie konkurencji

I nie tylko Tobie ;)

Ty już dawno wyciągnąłeś daleko idace wnioski, co wielokrotnie podkreślałeś . Wygląda to tak,że wg. ciebie większość to kupa gówna, a tylko ty i twoim koledzy, to "miszcze z prawdziwego zdarzenia" -bezsensu ,,,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności