Skocz do zawartości

Projekt nowego zamkniętego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

- ludzie będą szli na łatwiznę i będą dodawali gówniane teksty

Ludzie nie będą sami dodawać tekstów, bo teksty które dodają są gówniane, żaden człowiek nie napisze dobrze kilku tekstów na ten sam temat pod rząd (nie mówiąc o ich synonimizacji)

to jeśli klient użytkownika syatemu zmieni agencję

to poprzednia agencja robi klik i linki znikają a tekst zostaje do wykorzystania na przykład dla następnego klienta z branży ;)

Co do znajdowania to wszystko się znajdzie ale prędzej poleci stronka z gównianym tekstem zrobiona szablonowo niż coś co wygląda na porządny serwis informacyjny z interakcjami użytkowników.

(dlatego między innymi przeprowadziłem test wpływu wyglądu strony na wyjście z filtra banana (sorki)https://seoinfo.edu.p...test-na-wyglad/ )

Twoje zastrzeżenia i obawy właśnie potwierdzają mizerię "miszczów" którzy nie potrafią sobie wyobrazić że może być coś innego niż z metra cięta rąbanka ;)

No i to było by wszystko ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

naukowe beda i w Scientiscie beda publikowane?

pfff, honoris kał za dostaną :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to jeśli klient użytkownika syatemu zmieni agencję

to poprzednia agencja robi klik i linki znikają a tekst zostaje do wykorzystania na przykład dla następnego klienta z branży ;)

Linki znikną, ale nie wyindeksują się tak szybko. Dalej będą widoczne w panelu GWT.

To może pójść jeszcze dalej? Precle tematyczne, teksty bez synonimizowania, tylko "z palca" i w miarę "dla użytkownika", linkowanie do nieistotnej konkurencji (jakieś wątki na forach itp.), reklamy z nofollow ;)

reklamy z nofollow ;)

i linki bez podlinkowania ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Primo: przeznaczając 7.5k netto na 100 domen można samemu sobie zorganizować taki system na domenach, które będą miały naprawdę dobre linki i PR 3-4. czasami 5. Dla małych graczy to zapewne spora kasa, dla większych sami wiecie ;)

Secundo: Wyczesany system zamkniętych precli i wpuszczanie do niego znajomych... Taki system może być wyczesany do póki nikogo się do niego nie wpuści, w związku z powyższym widzę 3 opcje:

- self promotion

- sprawdzenie reakcji ludu na pio

- beer ma za mało klientów na brandowe super white seło :D

i zbierasz opinie

To podstawa - czasami jedna wypowiedź da bardzo dużo ;) ... Najcenniejsze zawsze są informacje "pomiędzy wierszami" .

Nie ankieta lecz chęć szczera zrobi z Ciebie pozycjonera.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Poczekam na osoby, które sie zdecydują na zakup i z chęcią usłyszę ich opinie

Beer, masz już kolejnego klienta chętnego.

Lshadown

Nowi Forumowicze

9 postów

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blejkuś to chyba raczej bardziej klient na netmisje ;) i inną masówkę ;)

Jak już coś robić to konkretnie.

- ładne oryginalne grafiki

- teksty pisane dla ludzi (10 zł to kwota wystarczająca na tekst wysokiej jakości, może nie długi, ale lepszy taki niż byleco)

- co 2-3 tekst bez linkow

- linkowanie nie tylko z tekstu, ale i z banerow, zdjeci, innych miejsc

- ograniczenie ilosci wpisow dziennie

- spokojne linkowanie calosci

- linkowanie lepsiejszych stron, a nie spamow

- dorabianie na reklamach

5 stron jak dla mnie to nie jakas ogromna ilosc.

Po wkladzie od razu bedzie widac komu faktycznie bedzie zalezec na zapleczu. Stronki dodane do sytemu powinny kosztowac min. 1000 zł szt. czyli 5 tys. na glowe.

Inaczej nikt nie uszanuje tego i w koncu ktos sie wylamie idac na latwizne. Dodatkowo kazdy inaczej ocenia "wysoka jakosc".

Na taki projekt bym się pisał ;] o ile szanowny założyciel tematu znajdzie chwilę na rozpatrzenie mojego wniosku :]

Mam z 5 sporych serwisów w advertorials i zwykle co 2 dzień publikują niegłupie artykuły z czego ja mam 15-25 zł za zamieszczenie szt.. Więc rynek jest tylko jakości brak. Dla mnie rozwiązanie dobre bo raz, że pracują tak naprawdę reklamy, 2 - już nie muszę wrzucać tam swoich treści.

O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności