Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chcielibysmy zaprosić Państwa do rejestracji w Programie Afiliacyjnym Alior Banku. Przystąpienei do Programu jest maksymalnie uproszczone. Aby zostać Uczestnikiem wystarczy wypełnić krótki formularza. W celu wyświetlania reklam należy uzupełnić rejestrację i dodac stronę internetową.

Teraz możecie Państwo zarobić jeszcze więcej. Z okazji półrocza obecności na rynku przygotowaliśmy specjalną promocję dla naszych afiliantów. Na podstawie wniosków o pożyczkę gotówkową Alior Banku, wysłanych od 22.07.2013 do 30.09.2013 r., będziemy wypłacać naszym partnerom o 50% wyższą prowizję. Oznacza to, że w miejsce dotychczasowych 1,3%, w okresie promocji, obowiązuje prowizja1,95%. Szczegóły i regulamin promocji dostępne są pod adresem https://program-afiliacyjny.alior.pl/ak ... wkowa.html. Zachęcam do rejestracji i zarabiania promując produkty Alior Banku.

Zespół Programu Afiliacyjnego Alior Banku

https://program-afiliacyjny.alior.pl/

chwileczkę, chwileczkę, 1,95% jest tylko do 30.09.2013, poza tym stawki tylko 10 PLN lub 0,10% większe niż w innym programach afiliacyjnych Alior Banku i tylko dla nowych klientów, brak linków tekstowych; banery są z linkami nofollow? Generalnie za niskie stawki, a za dużo roboty, aby zmieniać wszystkie kody, nie mając pewności, że wszystko zliczane jest poprawnie. Poza tym, jeżeli Pan/Pani reprezentuje program afiliacyjny jest jego opiekunem, właściwie to nie wiem kim, to wypadałoby się przedstawić z imienia i nazwiska jeżeli mamy razem zarabiać pieniądze.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ja jadę od 2 lat na bankierze i różnie bywało, ale chyba mają jedne z lepszych warunków. Ostatnio z jednej strony odezwali się do mnie "afiliatorzy" i proponowali NIESAMOWITE warunki (jakieś 3 razy mniej niż w większości systemów), dlatego na nowości jestem uczulony...

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

chwileczkę, chwileczkę, 1,95% jest tylko do 30.09.2013, poza tym stawki tylko 10 PLN lub 0,10% większe niż w innym programach afiliacyjnych Alior Banku i tylko dla nowych klientów, brak linków tekstowych; banery są z linkami nofollow? Generalnie za niskie stawki, a za dużo roboty, aby zmieniać wszystkie kody, nie mając pewności, że wszystko zliczane jest poprawnie. Poza tym, jeżeli Pan/Pani reprezentuje program afiliacyjny jest jego opiekunem, właściwie to nie wiem kim, to wypadałoby się przedstawić z imienia i nazwiska jeżeli mamy razem zarabiać pieniądze.

Jest to stawka promocyjna, jednak nie oznacza to możliwości wyższych zarobków po 30 września. Dla najlepszych afiliantów dopuszczamy możliwość renegocjacji podstawowych stawek. Linki tekstowe i banery są dostępne po pełnej rejestracji.

Ja jadę od 2 lat na bankierze i różnie bywało, ale chyba mają jedne z lepszych warunków. Ostatnio z jednej strony odezwali się do mnie "afiliatorzy" i proponowali NIESAMOWITE warunki (jakieś 3 razy mniej niż w większości systemów), dlatego na nowości jestem uczulony...

https://program-afiliacyjny.alior.pl/ to oficjalny program Alior Banku. Oferowane w nim warunki są gwarantowane.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności