Skocz do zawartości

Instalacja zaplecza - jest zapotrzebowanie?

txt24

Rekomendowane odpowiedzi

ze "zaplecze" z 10 artykułami na krzyż na WP to żadne zaplecze

Treść na tym zapleczu to kwestia kosztów. Możemy oczywiście dodawać więcej, chodzi mi o to, że to jest punkt wyjścia, czyli zainstalowany i skonfigurowany WP + trochę treści na dobry początek.

Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl

Nie do końca rozumiem, co sugerujesz?

No to już nie moja wina, że nie jesteś na bieżąco w kwestii SEO - zaplecza :spioch:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie do końca rozumiem, co sugerujesz?

No to już nie moja wina, że nie jesteś na bieżąco w kwestii SEO - zaplecza :spioch:

Nadal nie rozumiem, czy kilka stron, każda zawierające inne teksty, np. w formie bloga, dokładane co jakiś czas treści to coś złego dla Google?

W czym nie jestem na bieżąco?

Co do winy, to jest dokładnie odwrotnie, nie do tego stworzono to forum aby rozmawiać o tym czy poczuwasz się do odpowiedzialności za mój stan wiedzy, chcesz coś napisać to pisz konstruktywnie.

chcesz coś napisać to pisz konstruktywnie.
Przede wszystkie NIE BĘDZIESZ mi dyktować co mam pisać!

Nie masz pojęcia o współczesnym SEO i budowaniu zaplecza to zapisz się na dobry kurs..

Poza tym jeśli chcesz pogadać czy " Instalacja zaplecza - jest zapotrzebowanie?" to naucz się wybierać właściwe działy...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przede wszystkie NIE BĘDZIESZ mi dyktować co mam pisać!

Przepraszam, nie mialem zamiaru Ci nic dyktować, miałem taką skromną nadzieję, że sam pomyślisz i napiszesz... ale spoko, nic nie musisz, żyjemy w wolnym kraju.

Co do kursów, to hm... może ktoś napisze jakie poleca? Oczywiście TY nie MUSISZ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności