Skocz do zawartości

Sklep internetowy Surplus

Hammer

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka rzeczy które zauważyłem:

- ograniczyłeś miejsce dla widgetu Facebook bo można sobie pojechać suwakiem trochę dalej niż jest to widoczne w okienku,

- troszkę długo się wczytuje menu przy przejściu do innej podstrony więc może jest jakiś problem z bazą, w każdym razie coś takiego zauważyłem pod mozillą a na explorerze wszystko śmigało płynnie,

- nie wiem czy tak miało być ale można sobie przemieszczać widgety co jest bardzo fajną funkcjonalnością ale nie wiem czy nie obciąża zbytnio bazy.

To chyba tyle z mojej strony;)

Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

Z ciekawości zainstalowałem dodatek i włączyłem i strona wygląda jak bez niego. Może dlatego że u mnie nie wyskakuje pasek o cookies bo już go zaakceptowałem.

Dodaj jeszcze zestawy filtrów i wtedy zobacz

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

Z ciekawości zainstalowałem dodatek i włączyłem i strona wygląda jak bez niego. Może dlatego że u mnie nie wyskakuje pasek o cookies bo już go zaakceptowałem.

Dodaj jeszcze zestawy filtrów i wtedy zobacz

Nawet nie wiem jak to zrobić;) Więc myślę, że bardzo mały odsetek ludzi akurat używa takie filtrowanie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności